Gıgabyte Monitör Alınır Mı?

Ghosting sorunlu, renk gamutu iyi değil ve parlaklığı çok düşük.

Bütçe çıkarsa bunu al:
veya

Böyle bir monitör buldum alınır mı sizce?
değerler bana çok kötü geldi kanka ben tavsiye etmiyorum tabi daha bilgili biri varsa ona danış. Gecikme değeri 9 ile 10 ms arası, 1 değil. Bu yalansa daha neler yalandır. Reddit te sorunlarla dolup taşıyor.

değerler bana çok kötü geldi kanka ben tavsiye etmiyorum tabi daha bilgili biri varsa ona danış. Gecikme değeri 9 ile 10 ms arası, 1 değil. Bu yalansa daha neler yalandır. Reddit te sorunlarla dolup taşıyor.
9-10ms gene iyi, geçişlerde 20-30ms görüyor. :D Bu yüzden black smearing (hareket halinde siyah iz) sorunu yapacak.

9-10ms gene iyi, geçişlerde 20-30ms görüyor. :D Bu yüzden black smearing (hareket halinde siyah iz) sorunu yapacak.
O zaten apayrı bir şey. Ben o yüzden yalan bilgi yazan markalardan satın alım yapmıyorum. HP ve gigabyte ömrüm byunca almadım aldırtmam.

D
Gerçekten 1 MS veren çok az monitör var. Sahte MS işini her marka yapıyor.
Dire 1 ms olsun demiyorum, aradaki farkın az olmasını bekliyorum. 1 ms diyorsa 3 ms te sıkıntı yok, 6 ms ok ama 10 ms kabul edilemez, heleki haraket halinde 30 olması rezillik. Bir restorant ta gelen müşteriye hindi yerine tavuk yedirmek var birde domuz. İkisi aynı kefedemi sence?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,652
Üyeler
183,320
Son üye
ScareCrow01
Geri