Gıgabyte Monitör Alınır Mı?

Ghosting sorunlu, renk gamutu iyi değil ve parlaklığı çok düşük.

Bütçe çıkarsa bunu al:
veya

Böyle bir monitör buldum alınır mı sizce?
değerler bana çok kötü geldi kanka ben tavsiye etmiyorum tabi daha bilgili biri varsa ona danış. Gecikme değeri 9 ile 10 ms arası, 1 değil. Bu yalansa daha neler yalandır. Reddit te sorunlarla dolup taşıyor.

değerler bana çok kötü geldi kanka ben tavsiye etmiyorum tabi daha bilgili biri varsa ona danış. Gecikme değeri 9 ile 10 ms arası, 1 değil. Bu yalansa daha neler yalandır. Reddit te sorunlarla dolup taşıyor.
9-10ms gene iyi, geçişlerde 20-30ms görüyor. :D Bu yüzden black smearing (hareket halinde siyah iz) sorunu yapacak.

9-10ms gene iyi, geçişlerde 20-30ms görüyor. :D Bu yüzden black smearing (hareket halinde siyah iz) sorunu yapacak.
O zaten apayrı bir şey. Ben o yüzden yalan bilgi yazan markalardan satın alım yapmıyorum. HP ve gigabyte ömrüm byunca almadım aldırtmam.

D
Gerçekten 1 MS veren çok az monitör var. Sahte MS işini her marka yapıyor.
Dire 1 ms olsun demiyorum, aradaki farkın az olmasını bekliyorum. 1 ms diyorsa 3 ms te sıkıntı yok, 6 ms ok ama 10 ms kabul edilemez, heleki haraket halinde 30 olması rezillik. Bir restorant ta gelen müşteriye hindi yerine tavuk yedirmek var birde domuz. İkisi aynı kefedemi sence?

Geri