Neler Yeni

Yardım Gigabyte monitörü 6.300 lira ?? ALİNİRMİ

sabanozsu

80+
yani hocam bana dell yerine lg yi mi öneriyorsun. bu arada şuanki sistemim 6700 xt ryzen 5 5600 bi youtuberın nvidia çıkarmasını bekliyorum yayın için nvidia şart hocam büyük ihtimalle yeni sistem de 4060 4060ti 4070 olur 2k oynatır mı
4060 ti tüm oyunları oynatmasada oynatır 4070-4070 ti 2k için zaten hemen hemen

Can...

80+ Platinum
Sence fhd mi alayım yoksa 2k Monitormu ? Yani tahminimce güzel bir fhd IPS 27 inç is görür gibi ama sistem 2klik kafam çok karışık ahhaahah
tamamen oynadığın oyunlara bağlı hocam hikaye tarzı oynuyorsan düşümeden 2k ama sürekli cs valo vs oynuyorsan 23.8 ,24 VEYA 25 inç al daha iyi olur 27 büyük gelir haritaya bakarken ölürsün :D

Dravdan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mustafa Salih Akdemir
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
tamamen oynadığın oyunlara bağlı hocam hikaye tarzı oynuyorsan düşümeden 2k ama sürekli cs valo vs oynuyorsan 24 25 inç al daha iyi olur 27 büyük gelir haritaya bakarken ölürsün :D
Çok profesyonel oynanmadıkça bu tarz rekabetçi fps oyunlar bence 24 - 27 fark etmez hocam. işin keyif kısmı devreye girince 27 daha çok haz veriyor gibi geliyor bana :D

Can...

80+ Platinum
Çok profesyonel oynanmadıkça bu tarz rekabetçi fps oyunlar bence 24 - 27 fark etmez hocam. işin keyif kısmı devreye girince 27 daha çok haz veriyor gibi geliyor bana :D
yok kral ben özellikle 27 den geçtim ekranı göremiyorsun ki pixel sayıyorsun 2k değilse :D
haritaya bakınca önümü göremiyorum :D

sabanozsu

80+
Valla hocam ben de aylardır araştırıyorum. Bakmadığım marka model kalmadı ama en sonunda bunda karar kıldım. Çok uzun zamandır da 27 inç kullandığım için (apex, lol, blackdesert) gibi oyunlarda da çok güzel olduğu için 2k model tercih ettim. Vatandan aldığım için direkt tüm testlerini mağazada yaptırarak teslim aldım. Ölü piksel vs. olma ihtimali kalkıyor ortadan doğal olarak. Yarı yıl tatilinden dolayı indirim var gidip sormakta fayda var vatan'a.
Hocam biliyormusun dün vatana gittim ama insanlar içeriye akın ettiği için göremedim görevlilere sorunca böyle böyle model vardiye yardımcı olurlar mı ?

Dravdan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mustafa Salih Akdemir
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
yok kral ben özellikle 27 den geçtim ekranı göremiyorsun ki pixel sayıyorsun 2k değilse :D
haritaya bakınca önümü göremiyorum :D
ben de tam bu yüzden sistemi toplarken her oyunu 2k oynayabilecek şekilde topladım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam biliyormusun dün vatana gittim ama insanlar içeriye akın ettiği için göremedim görevlilere sorunca böyle böyle model vardiye yardımcı olurlar mı ?
tabi ki, ben gidip direkt istediğim modelleri söyledim hatta raftan indirip yan yana koyup 3 monitörün duruşunu bile gösterdi sağ olsun

sabanozsu

80+
ben de tam bu yüzden sistemi toplarken her oyunu 2k oynayabilecek şekilde topladım :D

tabi ki, ben gidip direkt istediğim modelleri söyledim hatta raftan indirip yan yana koyup 3 monitörün duruşunu bile gösterdi sağ olsun
Anladım hocam çok teşekkür ederim gideyim ben vatana bugün olmadı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Can...

80+ Platinum

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Oynadığın oyunlar nelerdir

sabanozsu

80+
Hocam herturlu oyun var ama yayın dışında oynamıyorum benim mutce Max 9 k falan 2 k monitör istiyorum şöyle diyeyim kısacası bı senden 7.5 k lik monitör tavsiyesi istiyorum birde Max 9 k lik tavsiye istiyorum...

Hocam birde sence 2 k olan sistemde FHD IPS 27 inç monitör kullanılır mı Alınır mı? ?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam herturlu oyun var ama yayın dışında oynamıyorum benim mutce Max 9 k falan 2 k monitör istiyorum şöyle diyeyim kısacası bı senden 7.5 k lik monitör tavsiyesi istiyorum birde Max 9 k lik tavsiye istiyorum...

Hocam birde sence 2 k olan sistemde FHD IPS 27 inç monitör kullanılır mı Alınır mı? ?
Kullanabilirsin tâbi neden olmasın ama hakkı 2k olur 9 bine bakalım 10 a doğru çıksan diirek LG nin vardı onu atarım ama 9900tl o seni aşar ben bakım bi neler yapabiliriz.

Top Bottom