Arkadaşlar burda bir mağaza var geçen ki itopyadan almış belliki 5750 yazmış 5500 olurmu dedim olur dedi sizce alınır mı rx 6600 falan önermeyin ekran kartında amd ye bulaşmam ben rx 6500xt den aldım ağzımın payını
alınır hocam, 80 derece sizin için sorun değilse hiç düşünmeden alın. o fiyata bile uygun.Arkadaşlar burda bir mağaza var geçen ki itopyadan almış belliki 5750 yazmış 5500 olurmu dedim olur dedi sizce alınır mı rx 6600 falan önermeyin ekran kartında amd ye bulaşmam ben rx 6500xt den aldım ağzımın payını
Derdim değil o ya kasada fan çokalınır hocam, 80 derece sizin için sorun değilse hiç düşünmeden alın. o fiyata bile uygun.
Biliyorum rtx 2060 serisine 2. Elden bulaşmam mining ihtimali açısından ve yaşadığım yerde yok o fiyata olanda yurtdışı. Bend öyle bir şans var ki ben onu alırım bozulur kart çöpe gidergeçen 5000den satıldı sıfır aynı ekran kartı. ikinci el 4500 civarına bulabilirsin. ayrıca o modelin ısınma sorunu mevcut
hocam zaten alacağı kişi hiç kullanmadan itopyadan almış mağazasında satıyormuş anladığım kadarıyla, yani sıfır garantili cihaz 5.500₺ gayet iyi fiyat.geçen 5000den satıldı sıfır aynı ekran kartı. ikinci el 4500 civarına bulabilirsin. ayrıca o modelin ısınma sorunu mevcut
Aynen öyle hocam ryzen 5 5500 de alcaktim ondan satmış şimdi 7 gündür kargodan gelmesini bekliyorum teknobiyotik sağolsunhocam zaten alacağı kişi hiç kullanmadan itopyadan almış mağazasında satıyormuş anladığım kadarıyla, yani sıfır garantili cihaz 5.500₺ gayet iyi fiyat.
hocam arkadaş amd önermeyin demiş ama o civara rx 6600 varkenhocam zaten alacağı kişi hiç kullanmadan itopyadan almış mağazasında satıyormuş anladığım kadarıyla, yani sıfır garantili cihaz 5.500₺ gayet iyi fiyat.
AMD sadece saf FPS hocam, bende de AMD var yıldım.hocam arkadaş amd önermeyin demiş ama o civara rx 6600 varkeniçim el vermiyor rtx 2060 al demeye arasında çok fazla performans farkı var
ha illa rtx 2060 alacaksan güzel teklif alabilirsin.
Ben bulaşmam hocam amd ye rx 6600 de kullandım 2 gün oluyor iadeye gitti kabul ettiler parasını bekliyorum drop takılma yaşadımhocam arkadaş amd önermeyin demiş ama o civara rx 6600 varkeniçim el vermiyor rtx 2060 al demeye arasında çok fazla performans farkı var
ha illa rtx 2060 alacaksan güzel teklif alabilirsin.
Alınır diyosunuz yani hocam birde rtx 3050 buldum 5850 yazmış 3 haftalık mı ne mesajlara cevap verse 5500 dedim onada sence cevap vermesini mi bekliyim yoksa rtx 2060 ı alayım mıAMD sadece saf FPS hocam, bende de AMD var yıldım.
Alınır büyük ihtimal kapalı kutu sıfır satıyordur.Arkadaşlar burda bir mağaza var geçen ki itopyadan almış belliki 5750 yazmış 5500 olurmu dedim olur dedi sizce alınır mı rx 6600 falan önermeyin ekran kartında amd ye bulaşmam ben rx 6500xt den aldım ağzımın payını
3050 daha düşük performanslı hocamBen bulaşmam hocam amd ye rx 6600 de kullandım 2 gün oluyor iadeye gitti kabul ettiler parasını bekliyorum drop takılma yaşadım
Post automatically merged:
Alınır diyosunuz yani hocam birde rtx 3050 buldum 5850 yazmış 3 haftalık mı ne mesajlara cevap verse 5500 dedim onada sence cevap vermesini mi bekliyim yoksa rtx 2060 ı alayım mı
Aynn hocam kapalı kutu az çok tanıdık bir abi mağazası var bana araçla 15 dk uzaklıktaAlınır büyük ihtimal kapalı kutu sıfır satıyordur.
O model biraz ısınıyor ama 2060'ların çoğu modeli hafif fazla ısınıyor ama sıkıntı olmaz yine de
Isı muhabbetinden dolayı dedim hocam3050 daha düşük performanslı hocam
kanka bendede var aynısı uv yaptım sıcaklıklar baya düştü al benceArkadaşlar burda bir mağaza var geçen ki itopyadan almış belliki 5750 yazmış 5500 olurmu dedim olur dedi sizce alınır mı rx 6600 falan önermeyin ekran kartında amd ye bulaşmam ben rx 6500xt den aldım ağzımın payını