Neler Yeni

Gigabyte RTX 2060 alınır mı?

samet4747

80+ Platinum
Düşmüyor. DLSS kapalıyken bile düşmüyor. COD Warzone Ultra ayarlar RTX açık, DLSS kapalı ortalama 120 FPS alıyorum. Bazen 160'a kadar çıkıyor en az 90 oluyor. RX5600XT ekran kartın ile açtın herhalde sen RTX'i ondan böyle düşüyor performansı. Bir de DLSS kurtarmıyor yazmışsın var ya yazık cidden yazık. Bilmediğiniz yerde susmayı öğrenememişsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır. Gigabyte RTX 2060 OC modeli alınır. Bu model 2020'de %1 oranında sıkıntı çıkartmış bir model. Alan kullanıcıların %1'i geri göndermiş ve en düşük oran bu markanın bu modeline sahip. Diğer markalara bakmaya gerek yok yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güleceğim yoktu XD. RTX için en az 2070s modeli gerektiği için ürettiler 2060 ile 2060s'i değil mi? RTX açıkken 100fps oyun oynayabiliyorum çok rahat hem de. Ayrıca 2080ti kartı ile 1080p RTX açık Ultra grafiklerde bir oyun oynuyorsun diyelim aynı grafik değerlerinde RTX açık 2060 ile de aynı görüntüyü alırsın bir farkı olmaz. 3000 serisi ekran kartlarda olur bu fark. Çünkü çekirdeklerinin nesli değişti ve yeni mimariye geçildi. RTX2060 ve RTX2080Tİ arasında bu fark söz konusu değil. Sadece FPS'i ve işleme hızı daha fazla olur.
Ben nasıl AMD fanboyu isem sende Nvidia fanboyusun boş yapma.

Turkistan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Alperen Yılmaz
Ben nasıl AMD fanboyu isem sende Nvidia fanboyusun boş yapma.
NVİDİA fanboyu değilim. Ben kartımın değerlerini açık açık yazdım. Senin yazdığın boş. Altında bir temel bulundurmadan uydurmalarla yazmışsın. Benimki ise elimdeki verilerin şeffaf bir şekilde yazıya geçirilmiş hali. AMD'ye kötü demedim, NVİDİA'ya güzel demedim. RTX 2060 hakkında açılan bir konu. RX590 alınır mı deselerdi ona da alınır derdim. Ben fanboy değilim yanlış yerdesin.

samet4747

80+ Platinum
NVİDİA fanboyu değilim. Ben kartımın değerlerini açık açık yazdım. Senin yazdığın boş. Altında bir temel bulundurmadan uydurmalarla yazmışsın. Benimki ise elimdeki verilerin şeffaf bir şekilde yazıya geçirilmiş hali. AMD'ye kötü demedim, NVİDİA'ya güzel demedim. RTX 2060 hakkında açılan bir konu. RX590 alınır mı deselerdi ona da alınır derdim. Ben fanboy değilim yanlış yerdesin.
Senin değerlerin bilgi niteliği taşımıyor.

Turkistan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Alperen Yılmaz
Senin değerlerin bilgi niteliği taşımıyor.
AMD fanboyları için öyle olabilir. Hala burada olduğuna göre NVİDİA, AMD fanboylarını gece uyutmuyor belli ki. Yoksa nereden gelecek bu hazımsızlığın? Neyse. Sen fanboy çukurunda Teknoloji Dünya'sının gözünde zerre kadar değerin olmadan hayatını sürdürmeye devam edebilirsin.

fayuk_w

80+ Bronze
Kendi kartım gtx 1660 superi birisine sattım şuanda idareten oem rx 460 kullanıyorum elimde vardı.
Yakın zamanda rtx 2060 almak istiyorum.
Gigabyte'ın bu modeli diğer 2060'lardan daha ucuz.
Sizce alınır mı?
alınır ama stok yok

samet4747

80+ Platinum
AMD fanboyları için öyle olabilir. Hala burada olduğuna göre NVİDİA, AMD fanboylarını gece uyutmuyor belli ki. Yoksa nereden gelecek bu hazımsızlığın? Neyse. Sen fanboy çukurunda Teknoloji Dünya'sının gözünde zerre kadar değerin olmadan hayatını sürdürmeye devam edebilirsin.
Nvidia baban herhalde sende bu kadar aşırı tepki gösterdiğine göre, AMD sana dokunuyor gibi.

Turkistan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Alperen Yılmaz
Nvidia baban herhalde sende bu kadar aşırı tepki gösterdiğine göre, AMD sana dokunuyor gibi.
AMD'nin bana dokunmadığını mesajlarımı okuyan herkes anlar. Hatta sevdiğim ekran kartının olduğunu söyledim. Tabi seni fanboyluk körleştirdiği için anlayışla karşılıyorum.

samet4747

80+ Platinum
AMD'nin bana dokunmadığını mesajlarımı okuyan herkes anlar. Hatta sevdiğim ekran kartının olduğunu söyledim. Tabi seni fanboyluk körleştirdiği için anlayışla karşılıyorum.
Kuduruşunu izlemek gerçekten çok zevkli.

Top Bottom