samet4747
80+ Platinum
Ben nasıl AMD fanboyu isem sende Nvidia fanboyusun boş yapma.Düşmüyor. DLSS kapalıyken bile düşmüyor. COD Warzone Ultra ayarlar RTX açık, DLSS kapalı ortalama 120 FPS alıyorum. Bazen 160'a kadar çıkıyor en az 90 oluyor. RX5600XT ekran kartın ile açtın herhalde sen RTX'i ondan böyle düşüyor performansı. Bir de DLSS kurtarmıyor yazmışsın var ya yazık cidden yazık. Bilmediğiniz yerde susmayı öğrenememişsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır. Gigabyte RTX 2060 OC modeli alınır. Bu model 2020'de %1 oranında sıkıntı çıkartmış bir model. Alan kullanıcıların %1'i geri göndermiş ve en düşük oran bu markanın bu modeline sahip. Diğer markalara bakmaya gerek yok yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güleceğim yoktu XD. RTX için en az 2070s modeli gerektiği için ürettiler 2060 ile 2060s'i değil mi? RTX açıkken 100fps oyun oynayabiliyorum çok rahat hem de. Ayrıca 2080ti kartı ile 1080p RTX açık Ultra grafiklerde bir oyun oynuyorsun diyelim aynı grafik değerlerinde RTX açık 2060 ile de aynı görüntüyü alırsın bir farkı olmaz. 3000 serisi ekran kartlarda olur bu fark. Çünkü çekirdeklerinin nesli değişti ve yeni mimariye geçildi. RTX2060 ve RTX2080Tİ arasında bu fark söz konusu değil. Sadece FPS'i ve işleme hızı daha fazla olur.