Neler Yeni

Gigabyte RTX 2060 alınır mı?

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Şu profilindeki etkinliklere 5dk göz gezdirdim yazdıklarını görünce nefesim daraldı. O derece egoya batmışsın. Hayatta başarılar.
Önce çok bilmiş sonra egolu. Sırada ne var ?

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,418
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Olmaz tabii ki 2080 ti dan aldığın görüntü ile denk olur mu hiç? RTX için en az 2070s modeli gerekiyor. Bana caz yapma burda dünkü çocuk
Dlss çöp zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben fikrimi belirttim neden yükseldin hemen? Ayrıca belirttiğin yayıncıların çogu rtx destekleyen oyunları zaman zaman oynadılar ve oynuyorlar. Dediğim gibi rtx ile işi yoksa arkadaşın almasına gerek yok bence
Nvenc neye varola?
Geforce experince ve sorunsuz bir kart istemez misin?

Turkistan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Alperen Yılmaz
Kendi kartım gtx 1660 superi birisine sattım şuanda idareten oem rx 460 kullanıyorum elimde vardı.
Yakın zamanda rtx 2060 almak istiyorum.
Gigabyte'ın bu modeli diğer 2060'lardan daha ucuz.
Sizce alınır mı?
Alınır. Ben kullanıyorum 1.5 ay oldu. Yazan arkadaşların bazılarına güldüm hatta sırf bunu cevaplamak için hesap açtım.
1) Rtx2060’ın RTX performansı kötü değil. COD Warzone’da RTX açık ultra ayarlar ortalama 120 FPS alıyorum. Sistem zorlayan oyunda bile rtx performansı ortada.
2) Çok ısınıyor diyenlerin çoğunun elinde bu karttan olmadığı açık çünkü çok ısınmıyor. Hava akışı berbat olan bir kasada 75 dereceyi geçmiyor. Aynı kasada i5 10400 işlemcim 100 dereceyi zorluyor.
3) Gtx 1660 super’in fiyatı 5000tl’ye dayanmışken RTX2060 çok büyük bir nimet. Hem RTX’i var hem de göz ardı edilemeyecek bir performansı var.
4) Eğer arkadaş bu tarihte almış olsaydı 3000tl’ye almış olacaktı. Şimdi ise bu kartın fiyatı 4800tl oldu. 1800tl fiyat artışı var ve 2. Elden 4500tl’ye satıp kar edebilir hatta daha iyi bir kart alabilirdi.
Bazı insanların bilmeden yaptıkları yorumlar insanların parasına, zamanına ve emeğine mal olabiliyor. Lütfen deneyimleme yada gözlemleme zahmetinde bulunmadığınız konularda yorum yapmayın. Allah aşkına azıcık susmayı öğrenin. Saygılar forum :D

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,418
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Alınır. Ben kullanıyorum 1.5 ay oldu. Yazan arkadaşların bazılarına güldüm hatta sırf bunu cevaplamak için hesap açtım.
1) Rtx2060’ın RTX performansı kötü değil. COD Warzone’da RTX açık ultra ayarlar ortalama 120 FPS alıyorum. Sistem zorlayan oyunda bile rtx performansı ortada.
2) Çok ısınıyor diyenlerin çoğunun elinde bu karttan olmadığı açık çünkü çok ısınmıyor. Hava akışı berbat olan bir kasada 75 dereceyi geçmiyor. Aynı kasada i5 10400 işlemcim 100 dereceyi zorluyor.
3) Gtx 1660 super’in fiyatı 5000tl’ye dayanmışken RTX2060 çok büyük bir nimet. Hem RTX’i var hem de göz ardı edilemeyecek bir performansı var.
4) Eğer arkadaş bu tarihte almış olsaydı 3000tl’ye almış olacaktı. Şimdi ise bu kartın fiyatı 4800tl oldu. 1800tl fiyat artışı var ve 2. Elden 4500tl’ye satıp kar edebilir hatta daha iyi bir kart alabilirdi.
Bazı insanların bilmeden yaptıkları yorumlar insanların parasına, zamanına ve emeğine mal olabiliyor. Lütfen deneyimleme yada gözlemleme zahmetinde bulunmadığınız konularda yorum yapmayın. Allah aşkına azıcık susmayı öğrenin. Saygılar forum :D
Aylar geçmiş hocam.

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
O ekran kartın da ısınma sorunu var diye biliyorum.
WindForce olanda o.

Rtx anlamında fazla bir şey beklememek lazım alınır.

Emir3162

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Emir r
Bu modelin windforce ile farkı var mı?

Çok rahat 80 derece üstüne çıkan bir model, yani soğutması çok giriş seviyesi.

80-83 derecede çalışması seni rahatsız etmiyor ise alabilirsin bir sorun çıkarmaz sadece sıcak çalışır çünkü Gigabyte ın çok giriş seviywsi bir soğutması var.

Belki UV de yapabilirsin.
Hocam hiç 80 83 görmedim bu kartta Max 73 gördüm furmark rdr2 vb

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Harun Kayatekin
Alınmaz çok pahalı.

Turkistan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Alperen Yılmaz
baya düşüyor fps dlss bile anca kurttarmıyor
Düşmüyor. DLSS kapalıyken bile düşmüyor. COD Warzone Ultra ayarlar RTX açık, DLSS kapalı ortalama 120 FPS alıyorum. Bazen 160'a kadar çıkıyor en az 90 oluyor. RX5600XT ekran kartın ile açtın herhalde sen RTX'i ondan böyle düşüyor performansı. Bir de DLSS kurtarmıyor yazmışsın var ya yazık cidden yazık. Bilmediğiniz yerde susmayı öğrenememişsiniz.

Galax gercekten Daha mi iyi ?
Hayır. Gigabyte RTX 2060 OC modeli alınır. Bu model 2020'de %1 oranında sıkıntı çıkartmış bir model. Alan kullanıcıların %1'i geri göndermiş ve en düşük oran bu markanın bu modeline sahip. Diğer markalara bakmaya gerek yok yani.

Olmaz tabii ki 2080 ti dan aldığın görüntü ile denk olur mu hiç? RTX için en az 2070s modeli gerekiyor. Bana caz yapma burda dünkü çocuk
Güleceğim yoktu XD. RTX için en az 2070s modeli gerektiği için ürettiler 2060 ile 2060s'i değil mi? RTX açıkken 100fps oyun oynayabiliyorum çok rahat hem de. Ayrıca 2080ti kartı ile 1080p RTX açık Ultra grafiklerde bir oyun oynuyorsun diyelim aynı grafik değerlerinde RTX açık 2060 ile de aynı görüntüyü alırsın bir farkı olmaz. 3000 serisi ekran kartlarda olur bu fark. Çünkü çekirdeklerinin nesli değişti ve yeni mimariye geçildi. RTX2060 ve RTX2080Tİ arasında bu fark söz konusu değil. Sadece FPS'i ve işleme hızı daha fazla olur.

Son düzenleme:

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,418
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Düşmüyor. DLSS kapalıyken bile düşmüyor. COD Warzone Ultra ayarlar RTX açık, DLSS kapalı ortalama 120 FPS alıyorum. Bazen 160'a kadar çıkıyor en az 90 oluyor. RX5600XT ekran kartın ile açtın herhalde sen RTX'i ondan böyle düşüyor performansı. Bir de DLSS kurtarmıyor yazmışsın var ya yazık cidden yazık. Bilmediğiniz yerde susmayı öğrenememişsiniz.

Hayır. Gigabyte RTX 2060 OC modeli alınır. Bu model 2020'de %1 oranında sıkıntı çıkartmış bir model. Alan kullanıcıların %1'i geri göndermiş ve en düşük oran bu markanın bu modeline sahip. Diğer markalara bakmaya gerek yok yani.

Güleceğim yoktu XD. RTX için en az 2070s modeli gerektiği için ürettiler 2060 ile 2060s'i değil mi? RTX açıkken 100fps oyun oynayabiliyorum çok rahat hem de. Ayrıca 2080ti kartı ile 1080p RTX açık Ultra grafiklerde bir oyun oynuyorsun diyelim aynı grafik değerlerinde RTX açık 2060 ile de aynı görüntüyü alırsın bir farkı olmaz. 3000 serisi ekran kartlarda olur bu fark. Çünkü çekirdeklerinin nesli değişti ve yeni mimariye geçildi. RTX2060 ve RTX2080Tİ arasında bu fark söz konusu değil. Sadece FPS'i ve işleme hızı daha fazla olur.
Samet4747 amd fanboyu takmayın onu.

Top Bottom