Alınır. Ben kullanıyorum 1.5 ay oldu. Yazan arkadaşların bazılarına güldüm hatta sırf bunu cevaplamak için hesap açtım.
1) Rtx2060’ın RTX performansı kötü değil. COD Warzone’da RTX açık ultra ayarlar ortalama 120 FPS alıyorum. Sistem zorlayan oyunda bile rtx performansı ortada.
2) Çok ısınıyor diyenlerin çoğunun elinde bu karttan olmadığı açık çünkü çok ısınmıyor. Hava akışı berbat olan bir kasada 75 dereceyi geçmiyor. Aynı kasada i5 10400 işlemcim 100 dereceyi zorluyor.
3) Gtx 1660 super’in fiyatı 5000tl’ye dayanmışken RTX2060 çok büyük bir nimet. Hem RTX’i var hem de göz ardı edilemeyecek bir performansı var.
4) Eğer arkadaş bu tarihte almış olsaydı 3000tl’ye almış olacaktı. Şimdi ise bu kartın fiyatı 4800tl oldu. 1800tl fiyat artışı var ve 2. Elden 4500tl’ye satıp kar edebilir hatta daha iyi bir kart alabilirdi.
Bazı insanların bilmeden yaptıkları yorumlar insanların parasına, zamanına ve emeğine mal olabiliyor. Lütfen deneyimleme yada gözlemleme zahmetinde bulunmadığınız konularda yorum yapmayın. Allah aşkına azıcık susmayı öğrenin. Saygılar forum