Bu adamın diğer ürünleri de normalden pahalı.bu fiyata 3080 satılmıştı diye hatırlıyorum alınmaz kesinlikle bu kesin şahsi birisinin sattığı 3070
Aga bu kartlar hemen tükendi. Bu adam yurt dışından alıp pahalıya satıyor büyük ihtimalle.İlk çıktığı içinde böyle olabilir tabi.
2 adet getirdiği için aklı sıra pahalıdan satmaya çalışmış.bu fiyata 3080 satılmıştı diye hatırlıyorum alınmaz kesinlikle bu kesin şahsi birisinin sattığı 3070
Her yer off stockAga bu kartlar hemen tükendi.
Fiyat doğru değil satıcı şahsiWindforce ve Gaming bile bu kadar pahalıysa geçmiş olsun arkadaşlar o 13k ya 6.5k düşündüğümüz RTX 3070 artık 8K yani 15K anca toplarsınız. Gerçi fiyat çok fake.
Adamın fiyatlarına baktım fazladan paralar koyuyor bu kart 4.900 den açılış yaparken 3.5K nerden geliyor diye sorguladım.Fiyat doğru değil satıcı şahsi
3070 Gaming O.C. 8200TL?
Ya ha (anlayan anladı) ordan! https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/gigabyte-geforce-rtx-3070-gaming-oc-8gb-gddr6-256-bit-ekran-karti-gvn3070gamingoc8gd_pdp_618136252?utm_source=akakce&utm_medium=ocs&utm_campaign=standard&utm_content=standard&v=1.90.2donanimarsivi.com
Bu parayı gigabyte verip çöpe atamayız.Alacaklara hayırlı olsun.Gigabyte Ekran Kartı - GittiGidiyor
Ekran kartı fiyatları ve Nvidia & AMD gibi markaların ekran kartı modelleri GittiGidiyor'da! En uygun fiyatlı Gigabyte ekran kartı ve ürünleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
2 adet getirdiği için pahalı, piyasaya tam olarak giriş yapınca daha F/P olacağını düşünüyorum.Çok güçlü, çok güzel ama bizlere göre çok pahalı.
Daha 2side çıkmadı bilemeyiz ama maks 7k olacak şeyi 8200 e satmakKazık bu fiyata 3080 alınır.