KToprak
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 123
- İsim
- Kamil
Arkadaşlar bir sistem toplamıştım (imzamda bileşenler mevcut) bir sıkıntı oldu ekran kartını geri gönderdim iade aldılar. Eski ekran kartım RX 570 Armor du. Şimdi bana bir ekran kartı lazım ama bu RX 570 den çok soğudum bunun yerine fiyatıda uygun olan hangi ekran kartını alabilirim. 1169 TL ye almıştım. Şuan bu fiyatlara en yakın Gigabyte RX 570 var 1358 TL ye. Bu RX 570 ler hep mi sorunlu yoksa bana mı öyle denk geldi. Gigabyte modeli nasıldır sıkıntı açarmı acaba ? Benim için önemli olan fiyatı ve sorunsuz bir ekran kartı olması. RX 570 den 10-15 FPS az versin hiç sıkıntı değil yeterki ısınma sesli çalışma vs gibi sıkıntıları olmasın. Çok büyük oyunlar oynamıyorum. GTX 1050 ti bile benim işimi görür de bu kartlar RX 570 den çok düşük olmasına rağmen neden bu kadar pahalı bunuda anlatabilirseniz çok sevinirim. Lütfen GTX 1650 S filan al demeyin arkadaşlar hem pahalı hem de dediğim gibi bana RX 570 bile çoook fazla bir kart ben sadece almışken iyisi olsun diye almıştım. İşlemci olarakta aynı şekilde R5 1600 af bana fazla gelir o yüzden fazladan para verip almadım İ3 9100F işimi görüyor merak eden arkadaşlar için yazım dedim