- Konu Sahibi Konu Sahibi
GTA 5 dosya aktarımı yapıyorum ve sorun da onda zaten. Bitecek şimdi bikaç MB'si kaldı.Şimdi deneyin mümkünse. Sorunu çözebilir belki.
GTA 5 dosya aktarımı yapıyorum ve sorun da onda zaten. Bitecek şimdi bikaç MB'si kaldı.Şimdi deneyin mümkünse. Sorunu çözebilir belki.
testi aktarımı durdurup yaptım. Ama aktarımda düşük olduğu için konu açtım zaten.Dosya aktarımı yaparken mi test ediyorsunuz?
Aktarım da yazma düşecekse ne anladım ben bu işten. HDD kullansaydım o zaman. O da 30-40mb yazıyodu zaten.Ağır okuma/yazma işlemi yaparken diskin yavaşkaması normal. DRAM'siz SSD bu.
33 dereceIsındığı için olabilir ya da sürekli yazınca yavaşlaması normal testlerde diyorlar arada ara verdik diye
SSD'den HDD'ye yazdırıyorum. SSD'nin yazması HDD'nin de okuması gerekmiyor mu?Gigabyte SSD'ye yazdırıyordunuz sanırım değil mi?
Hocam benim ssd de böyle düşmüştü dediklerinin aksine dolu olması etkilemez diyorlardı 50 gb falan boş yer vardi 200 mbs yazma alıyordum dosyları harddiske aldım şuan 160 gb boş yer var ve 520 mbs yazma alıyorum bi format atmayı veya diski boşaltmayı önerebilirim.testi aktarımı durdurup yaptım. Ama aktarımda düşük olduğu için konu açtım zaten.
Ben de boşaltıyorum. KaanCK 30GB boş alan kalsa yeter dedi ama yavaşladı bilgisayar. GTA 5 en çok yer kaplayandı şimdi HDD'ye aktardım.Hocam benim ssd de böyle düşmüştü dediklerinin aksine dolu olması etkilemez diyorlardı 50 gb falan boş yer vardi 200 mbs yazma alıyordum dosyları harddiske aldım şuan 160 gb boş yer var ve 520 mbs yazma alıyorum bi format atmayı veya diski boşaltmayı önerebilirim.