Neler Yeni

Yardım Gigabyte x870 Aorus elite İce beyaz Anakart iyi midir?

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,008
İsim
mehmet ali oğuz
Çok yakışıklı kart hocam hayırlı olsun ama bence de bi dikkat edin şu ekran kartı konusuna ama riser da mantıklı olabilir tabi PCIe 5.0 olursa o da yoksa kayıp yaşanır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kartın ice olmayanı için ben de çok baktım yabancı forumlara da şikayet edeni ya da bios ile ilgili bir problem yaşayanı görmedim hocam hiç
Kaliteli bir riser kablo lazım evet ama idarelik morpheus riser kablosunu kullanacağım mecbur. Güzel taksitle amazon satıcılı aldım iade etmem zaten daha gördüm bir kere.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Furkan
Ekran kartını satalı cok oluyor apu sistem olarak kullanıyorum riser kablo ile test edeceğim bakalım nasıl calışıyor ama önce sistemi kurmam lazım işlemcimi bekliyorum :)
Bende ince hesaptan aldım 9800x3d bugün kargoya verildi geliyor ortada anakart yok onu alacam sonra ram psu flan 😂 beyaz bulmak sorun olacak gibi ama bakalım

Kaliteli bir riser kablo lazım evet ama idarelik morpheus riser kablosunu kullanacağım mecbur. Güzel taksitle amazon satıcılı aldım iade etmem zaten daha gördüm bir kere.
Kasa ne aldım hocam

Khalmera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Osman Mert
İlk çıktığı sıralar redditte aradım varmış sorun sonra çözülmüş sanırım ama daha devam eden var mı bilmiyorum. 1 ay öncesine kadar sorun paylaşan varmış
Ben denk gelmemiştim hocam
Benim de radarımda şu an Gigabyte x870 aorus elite, b850 aorus elite ya da sizin kart var hocam. Amazon satıcılı denk getirmeniz iyi olmuş bakalım ben de hem indirim hem iyi satıcılı denk getirirsem üçünden birini alacağım. Sizinkini alırsam da zaten dikey ekran kartı kiti kullanacağımdan onun riser var Cooler Master ordan kurtarmış olurum artık

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Furkan

Benim de radarımda şu an Gigabyte x870 aorus elite, b850 aorus elite ya da sizin kart var hocam. Amazon satıcılı denk getirmeniz iyi olmuş bakalım ben de hem indirim hem iyi satıcılı denk getirirsem üçünden birini alacağım. Sizinkini alırsam da zaten dikey ekran kartı kiti kullanacağımdan onun riser var Cooler Master ordan kurtarmış olurum artık
O kadar para verip birde ekran kartı zarar görmesin diye düşünüyoruz 😂 komedi resmen. Gerçi hepsinde var mı bilmiyorum ama

Bende aorus elite ice veya rog x870-a arasında kaldım

Birde millet redditte asus garantisinden şikayetçi çok vardı global anlamda kötü deniyor.

Khalmera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Osman Mert
O kadar para verip birde ekran kartı zarar görmesin diye düşünüyoruz 😂 komedi resmen. Gerçi hepsinde var mı bilmiyorum ama

Bende aorus elite ice veya rog x870-a arasında kaldım

Birde millet redditte asus garantisinden şikayetçi çok vardı global anlamda kötü deniyor.
Easy Latch mıydı neydi adı o sistem olan tüm kartlarda olma ihtimali varmış galiba
Bakalım hocam ya net seçemedim ben de ama yenisi iyidir diyip B850 Auros alasım da geliyor :D

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Furkan
Easy Latch mıydı neydi adı o sistem olan tüm kartlarda olma ihtimali varmış galiba
Bakalım hocam ya net seçemedim ben de ama yenisi iyidir diyip B850 Auros alasım da geliyor :D
İnan bende x870 aorus elite ice alasım var 😂 çünkü onkadar para verip ekran kartını istediğimde o şekil bağlayamayacaksam ne anladım ben böyle işten 😂

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,008
İsim
mehmet ali oğuz
Bende ince hesaptan aldım 9800x3d bugün kargoya verildi geliyor ortada anakart yok onu alacam sonra ram psu flan 😂 beyaz bulmak sorun olacak gibi ama bakalım

Kasa ne aldım hocam
Morpheus kasa işte görseldeki :) Benim işlemciyi kargoya verdiler mi bilmiyorum bakacuk ama pazartsine kalır yüksek ihtimalle

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Furkan
Morpheus kasa işte görseldeki :) Benim işlemciyi kargoya verdiler mi bilmiyorum bakacuk ama pazartsine kalır yüksek ihtimalle
Bendede aynı kasa var beyazı 4 5 ay önce almıştım indirimden 😂

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,008
İsim
mehmet ali oğuz
İnan bende x870 aorus elite ice alasım var 😂 çünkü onkadar para verip ekran kartını istediğimde o şekil bağlayamayacaksam ne anladım ben böyle işten 😂
Beyaz anakart olarak aorus bence her şeyi beyaz coğu markada ram yuvaları soketler siyah kalırken aorus cok elit duruyor.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Furkan
Beyaz anakart olarak aorus bence her şeyi beyaz coğu markada ram yuvaları soketler siyah kalırken aorus cok elit duruyor.
Aynen o açıdan güzel duruyor 😂 herşeyi bembeyaz sanırım alacam ya şimdi sipariş geçecem gibi itopyada var bi tek orda da az varmış

Normalde hiç gigabyte kullanamdım ilk kez kullanacam. Asus güzel görünüyor diye alasım vardı ama sanırım ilk kez gigabyte deneyecem. Ekran kartınıda aorus alsam güzel olur beyazını. Zaten asus. Beyaz henüz çıkar mıyor ekrn karto Allah bilir kaç ay sonra çıkarır

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,008
İsim
mehmet ali oğuz
Aynen o açıdan güzel duruyor 😂 herşeyi bembeyaz sanırım alacam ya şimdi sipariş geçecem gibi itopyada var bi tek orda da az varmış

Normalde hiç gigabyte kullanamdım ilk kez kullanacam. Asus güzel görünüyor diye alasım vardı ama sanırım ilk kez gigabyte deneyecem. Ekran kartınıda aorus alsam güzel olur beyazını. Zaten asus. Beyaz henüz çıkar mıyor ekrn karto Allah bilir kaç ay sonra çıkarır
Bende düşündüm biraz ama asus a karar verdim aorus olarak güzel lakin hiç kullanmadım gigabyte anakart

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Furkan
Bende düşündüm biraz ama asus a karar verdim aorus olarak güzel lakin hiç kullanmadım gigabyte anakart
Bende kullanmadım 😂

Asusda şu sorun olmasaydı güzel olurdu ya

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,008
İsim
mehmet ali oğuz
Bende kullanmadım 😂

Asusda şu sorun olmasaydı güzel olurdu ya
Ya sorunda değil aslında Morpheus kasa da zaten ekran kartını normal kullanmak olmaz. Güzel güncel bir riser kablo aldık mı tamamdır. Hatta kasanın kendi riseri bile iş görür. Şahsen ben ekran kartını yan takmak istemem bu kasa da özellikle.. Ama beyaz olarak aorus tabi ki her şeyi beyaz asus da ram yuvaları siyah :S

Top Bottom