Neler Yeni

Gigafiber var nası gecebilirim ?

onurorkun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
onur örkün
arkadaslar merhaba evımde turknet 1000mbps verıyor yenı geldı ama turktelekomluyum 2 sene sozlesme var daha turktelekomda gozukmuyor ne zaman buna gigafiber gelır turknete gecın demeyın bende para verıp kapatmayı bılıyom ama evdekıler saolsun eski kafa fazla para verıp turktelekom kullanmak ıstıyor max 50 verıyor 1giga internet gelmezmı turktelekoma ?

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
parasını verebiliyorsan var zatenn

1696633200594.png

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
sonucta turknetten daha iyi oldugu kesin en azından sorun olunca muhattap olucagımız müsteri hizmetleri oluyor
gigafiber kendi altyapısı zaten muhattabını rahat bulursun nakil işlemi için bile destek kaydı oluşturdum 1 saat içinde beni aradılar

onurorkun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
onur örkün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gigafiber kendi altyapısı zaten muhattabını rahat bulursun nakil işlemi için bile destek kaydı oluşturdum 1 saat içinde beni aradılar
ama sacma bi sekilde turknet turktelekomın altyapısını kullanıyor ama turktelekomun suan bize verdıgı hız max 50 turknet 1000 verıyor

ustta18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet Saylan
ama sacma bi sekilde turknet turktelekomın altyapısını kullanıyor ama turktelekomun suan bize verdıgı hız max 50 turknet 1000 verıyor
Turknet sadece DSL hatlar için TurkTelekom altyapısı kullanıyor, GigaFiber Turknet'in kendi fiber hattı eğer Turknete geçmek istersen Cayma Bedelini ödeyip geçebilirsin aksi durumda geçemezsin.

Top Bottom