🔥İndirim Gigastone Black Game PRO masaüstü 32 GB (2 x 16 GB) 3200 MHz 1.954, TL

Saolasın usta satın aldım garanti işi nasıl oluyor.
Ramler genelde bozulmazlar çok nadiren bozulan ürünlerdir fakat garantilik bir işi çıktığında tek yapmanız gereken Amazon ile iletişime geçmek. Ardından onlar size yönergeleri söyler, yaparsınız.

Hocam bunların rgb li versiyonu var mdır bu fiyatlara yakın fiyatta? RGB seviyorum kasanın içinde şık oluyor.

Hocam bunların rgb li versiyonu var mdır bu fiyatlara yakın fiyatta? RGB seviyorum kasanın içinde şık oluyor.
fiyatı pek cazip değil alınmaz o versiyon buradanda o fiyatlarda alınır daha iyi markalar alacaksanız bunu alabilirsiniz

İkinci el fiyatlarını bilen varmı 3200 cl16 kaça alırız

aga fakirlik beynine vurmuş senin tedavi ettireyim masrafların bana ait tedavi olmak istediğinde mesaj atman yeterli
Konunun fakirlik ile alaka seviyesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aga fakirlik beynine vurmuş senin tedavi ettireyim masrafların bana ait tedavi olmak istediğinde mesaj atman yeterli
Doğrudur hocam beyne vurdu fakirlik 15k TL masraf çıktı özelden iban atayım zekat olur bu mübarek ayda senin adına :D

Ekler

• IMG_20240324_145633.jpg
    IMG_20240324_145633.jpg
    2.8 MB · Hit: 80
Son düzenleme:
ramlerde sorun yaşamazsınız goodram satıyor tüm firmalar düne kadar tanıyan yoktu herkes kullanıyor şimdi

16gb ramden 32 GB rame gecince gözle görülür fark olur mu ?
performans bakımından olmaz ama ramin yetrsiz kaldığı yerlerde tıkanmalar olduğunda aksamalar olur.o yüzden windows 11 buna bir çare bulmuş diğerlerinden daha fazla ram yiyiyor.

Geri