Sistemde tek kasa eksik kaldı birkaç haftadır çıkamadım işin içinden. Bunu alıp geçeyim mi?
Nzxt h5 flow, h5 elite, phanteks g360, phanteks g500, deepcool ch560, be quiet pure base 500dx vs vs derken beynim çorba oldu.
Harika bir kasa 1 yıl kullandım. Mini ITX sisteme geçtiğim için sattım. Malzeme kalitesi, kablolaması, modüler olması, genişliği, hava akışı, arka egzoz fanı olarak 280 mm desteği vs bir çok artısı var. Hiç sorun yaşamazsın.
Eğer aklında soru işareti varsa 360mm arctic freezer soğutucuyu bile rahatça sığdırdım. ekran kartı olarak da 4080 PNY vardı. Devasa bir kart.
Fiyatı görünce tekrar bi alasım geldi. Belki mini itx den canım sıkılır tekrar kurarım
Aşağıda çektiğim basit birkaç fotosu duruyor. Kablolamasına inanılmaz bir efor harcamadım ama ne kadar temiz göründüğünü görebilirsin. RGB seven biri değilim ondan siz çok daha cıvıl cıvıl bir kasa kurabilrisiniz.
Not: Filtre olayına o kadar takılmayın. İnternette mıknatıs filtreler var metre işi. Kasanın boyutuna göre kesip içine sabitlersiniz. Hiç sırıtmaz. Ben orjinalini aliexpressten aldım çok da bir espirisi yok. Gereksiz masraf