Eren Güven
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,809
Taten zengin etti beni şu an xD%10 tavan açtı hepsi skshskwbwjdnd
Taten zengin etti beni şu an xD%10 tavan açtı hepsi skshskwbwjdnd
Klserden 50 bini çekip izene yatırsam 2 günde 65 binim vardı.Taten zengin etti beni şu an xD
İzenere 10 tane eklemiştim sadece 63 liradan keşke 100 tane alaymışım. İki gündür tavana kilit. Ama izener uzun vadede pek iyi değil gibi. Bundan sonra eski arzlar ekleme bence. Hergün ebebek ve gıptaya tavandan emir gir akşam 18.10 gibi.Klserden 50 bini çekip izene yatırsam 2 günde 65 binim vardı.![]()
Endeks çöktü az önceİzenere 10 tane eklemiştim sadece 63 liradan keşke 100 tane alaymışım. İki gündür tavana kilit. Ama izener uzun vadede pek iyi değil gibi. Bundan sonra eski arzlar ekleme bence. Hergün ebebek ve gıptaya tavandan emir gir akşam 18.10 gibi.
Taten ve enerya dan kardayım izener -1 di en son. akşama ilk ikisi toparlar izener ve ofisyem tavan görür mü bilmiyorum. YtdEndeks çöktü az önce
bunlar girip batıyor sonra borsa kumar vs diye etrafta geziyorlar
İzen -6 yaptı enerya ve taten tavana geri oturdu izener muhtemelen tavan gorurr 500 lot aldim bakalım kaleden çıktım güzel fırsat verdiTaten ve enerya dan kardayım izener -1 di en son. akşama ilk ikisi toparlar izener ve ofisyem tavan görür mü bilmiyorum. Ytd
Ben izener almayacam daha ya. Toparlasın satarım 46 lotum var alt tarafı. Taten daha güvenli gibiİzen -6 yaptı enerya ve taten tavana geri oturdu izener muhtemelen tavan gorurr 500 lot aldim bakalım kaleden çıktım güzel fırsat verdiytd