Neler Yeni

Gıpta Ofis Kırtasiye Bugün Halka Arz Ediliyor

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Talep edenler bilmeyen kişiler. Tek bildikleri burada kazanç var. Borsada bir korku ortamı olursa bu bilmeyen kişiler ilk satacaklardır kaybetmeyelim diye. Bu kişiler ne kadar fazla satarsa o kadar korku ortamı olup diğerlerini de etkiler. Daha bugün başvurusu olan halka arza adam kaç tavan gider diye soruyor. Piyasa bunlarla dolu. Adama sat düşecek ytd. diyince direkt satıyor. Birileri de bunları yönlendirip piyasayı yönetiyor. Bu kadar yatırımcı arttı evet piyasa da arttı ama bu yatırımcılar kaybederse kaçarsa piyasayı etkilemez mi? Adam diyor ki klser artıyor diye 140dan aldım her gün düşüyor satacam. Her gün artıyor diye tavandan almış yüklü girmiş zarar etmiş bu adam borsaya sövüp çıkacak belki. Bu kişilerin sayısı artarsa keriz silkeleme yapılırsa korku ortamıyla çok kişinin borsadan kaçması düşüşe yol açabilir. Buhran olur borsa biter demiyorum. Bu yukarıda yazdığım hikaye için de evet böyle oldu eminim kaynakta bu da demedim. Hatta başka isimlerle benzer HİKAYE'nin anlatıldığını da belirttim. Zaten yaşanmış ve doğruluğu kanıtlanmış bir olay olsaydı hikaye demezdim kaynakla belirtirdim. İster geçmişine gidip ah ne günlerdi Facebook zamanı der gülersin isterse safsata paylaşmış der kızgın atarsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çorbacıları kandırıp düşecek çakılacak kaybedeceksiniz diye korkutup sattırıyorlar. Biraz satış olsa da artıyor ya
borsa bir kere yatırım yeridir al sat için girilmez millet al satcı kale gibi firmayı 140 dan almasını bilen herif elinde tutmasınıda bilmezse borsaya girmesin parayı çöpe atsın

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
borsa bir kere yatırım yeridir al sat için girilmez millet al satcı kale gibi firmayı 140 dan almasını bilen herif elinde tutmasınıda bilmezse borsaya girmesin parayı çöpe atsın
Bence de öyle size katılıyorum. Benimde sözünü ettiğim şey o. İnsanlar sizin de sözünü ettiğiniz şeyi yani yatırımı bilmiyorlar. Tek bildikleri "şey 1 atıp 2 alacam, kısa sürede kazanacam". Tek bildikleri şey bu. O yüzden nerede alacağını ne zaman satacağını sürekli başkasının söylemesini istiyorlar. Bu yüzden de kaybetmeye mahkumlar

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Bence de öyle size katılıyorum. Benimde sözünü ettiğim şey o. İnsanlar sizin de sözünü ettiğiniz şeyi yani yatırımı bilmiyorlar. Tek bildikleri "şey 1 atıp 2 alacam, kısa sürede kazanacam". Tek bildikleri şey bu. O yüzden nerede alacağını ne zaman satacağını sürekli başkasının söylemesini istiyorlar. Bu yüzden de kaybetmeye mahkumlar
yok bu arada baya kazanıyorlar dashkldsagdas adam bugün diyorki borusan tabana gidiyordu sattım izenr geçtim 80 binle 4000 kar aldım yarında tavan yapar 12 bin kar eder çıkarım diyor

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
yok bu arada baya kazanıyorlar dashkldsagdas adam bugün diyorki borusan tabana gidiyordu sattım izenr geçtim 80 binle 4000 kar aldım yarında tavan yapar 12 bin kar eder çıkarım diyor
tabii ki kazanan var. Ama izenr ilk tavan bozduğu gün perşembeydi sanırım o gündne korktum sattım sat dediniz sattım diyenlerde var. Veya düşüşte olan kaleyi satıp izenr enery almak yerine kalenin yükselmesini bekleyenler var kaç gündür. Bu cehaletle hem kazanan hem kaybeden var. E birileri kaybedecek ki birileri de kazansın demi

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Yazılanların a sını anlamayan yalnız değilsin knkm

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,048
İsim
Lokman Açil
İlk 3 gün %10 olarak ilerliyor diğer günlerde bozabilir ama bu hissenin düşeceği anlamına gelmez

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Hocam muz ormanı çok muz herkes muz almak kişi başı az muz düşmek muz değerlenince az muz olduğu için az kâr etmek ama muz alacak maymun sayısını azaltmak kişi başı daha fazla muz alabilmek muz değerlenince daha fazla kâr etmek
AOQOWKWKWKWKWKKW

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Hocam muz ormanı çok muz herkes muz almak kişi başı az muz düşmek muz değerlenince az muz olduğu için az kâr etmek ama muz alacak maymun sayısını azaltmak kişi başı daha fazla muz alabilmek muz değerlenince daha fazla kâr etmek
maymuna anlatır gibi anlatmışsın aferin

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Her yerde halka arz payalaşam. Bu sayede adam başı 1 lot düşsün günlük 10 lira para kazanam. Bırakın şu işleri artık ya 4m kişi katıldı ebebeke 5 lot verdi çorba parası bile kalmaz ordan. Bilen araştıran girsin bilmeyen uzak dursun. bugün tatene tavandan 80 lot emir verdim ebebek ve gıptayı da tavan sürecinde almaya çalışıcam. bu kadar giren olmasa başta adam gibi lotumuzu alıp çekilcez kenara ama illa uğraştıracaklar. izeneri ilk günden satanlar oldu mesela madem ilk tavanda satacaksın neden girdin ki. neyse ebebek 5 lot verdi günlük 23 lirayı bozdurup bozdurup harcar o 4 milyon kişi

Top Bottom