FightForHonor
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 33
anakartın falan bozuk değil bios update yapılmamıştır o yüzden eğer bozuk falan derse çek git ordanR5 3600
anakartın falan bozuk değil bios update yapılmamıştır o yüzden eğer bozuk falan derse çek git ordanR5 3600
Tony stark abi şimdi ben bios r5 3600 ile güncelleye bilirmiyim?anakartın falan bozuk değil bios update yapılmamıştır o yüzden eğer bozuk falan derse çek git ordan
Olmaz çalışmaz biosu başka bir işlemciyle güncellemen lazım tam bilmiyorum ama bence çalıştırmazTony stark abi şimdi ben bios r5 3600 ile güncelleye bilirmiyim?
Ana fikir bu işte bildiğim kadarıyla R5 3600 ile bunu yapamayacağımBios güncelle ondan sonra tekrar dene bence olur
O yüzden dedimya 1000 2000 serisi işlemci kullanan varmı diye troll bir gay ilan ettinizOlmaz çalışmaz biosu başka bir işlemciyle güncellemen lazım tam bilmiyorum ama bence çalıştırmaz
Galiba ama tony stark a soralım @FightForHonorAna fikir bu işte bildiğim kadarıyla R5 3600 ile bunu yapamayacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
O yüzden dedimya 1000 2000 serisi işlemci kullanan varmı diye troll bir gay ilan ettiniz
YapamazsinTony stark abi şimdi ben bios r5 3600 ile güncelleye bilirmiyim?
Evet yapamıyacaksın. Arkadaş da zaten o yüzden bilgisayarcıya git orda BİOS güncelle dedi. Anakartına farklı bir işlemci takarak anakartını güncelliceksin ki 3600 uyumlu hale gelsin anakarta.Ana fikir bu işte bildiğim kadarıyla R5 3600 ile bunu yapamayacağım
Soruyu doğru sormamak sizin hatanız konuya yazabilirdiniz neden sorduğunuzu. Yanlış anlatırsanız yanlış anlarız.O yüzden dedimya 1000 2000 serisi işlemci kullanan varmı diye troll bir gay ilan ettiniz
Tamam iste bilgisayarciya götürGaliba ama tony stark a soralım @FightForHonor
Adam akıllı anlatmadın ki biz napalımAna fikir bu işte bildiğim kadarıyla R5 3600 ile bunu yapamayacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
O yüzden dedimya 1000 2000 serisi işlemci kullanan varmı diye troll bir gay ilan ettiniz
İlahi ryzen gerek yok soket uyumu olsa yetiyorAdamlarda ryzen yok ki vatan halleder mi acaba