Neler Yeni

Girişimcilik İçin Tavsiyelere İhitiyacım Var!

edipbaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Edip Baran
Facebook
edipbaran38
Herkese merhabalar ben Edip Baran,
Biz 3 arkadaş ve benle birlikte 4 kişilik bir girişimcilik grubumuz var son 1.5 aydır gittigidiyor da mağazamız var ve ücretsiz olarak açabileceğimiz tek mağaza orasıydı.
Bu işi para harcamadan yürütmeye çalışıyoruz ve grubumuzun ismi four young.
Siz abilerim ve kardeşlerimden sadece tavsiyeler istiyorum Her Konuda!
Oluşturduğumuz gittigidiyor mağazamızın linki bu https://www.gittigidiyor.com/magaza/fouryoung
Ve ayrıyeten de Blogger üzerinden de mazamızdaki ürünlerin de tanıtımları için web sayfası oluşturdum oraya da göz atmanızı isterim link bu http://fouryoungtr.blogspot.com/
Vereceğiniz her tavsiyeye açığım (örneğin: siteme nasıl trafik çekerim , ürünlerin açıklamaları , katalog düzen vs.)
Yeniyiz ama sizlerin bilmemizi istediğiniz her türlü tavsiyeye açığım.Şimdiden Teşekkürler 😇

Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Doğukan
İnstagram sayfası açıp ordan reklam yapabilirsiniz keşfete felan düşerse büyük talep görür.

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
İnsta reddit twitter facebook gibi büyük sitelere yönelin. Başarılar dostum.

edipbaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Edip Baran
Facebook
edipbaran38
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

01adanalı

80+ Silver
Herkese merhabalar ben Edip Baran,
Biz 3 arkadaş ve benle birlikte 4 kişilik bir girişimcilik grubumuz var son 1.5 aydır gittigidiyor da mağazamız var ve ücretsiz olarak açabileceğimiz tek mağaza orasıydı.
Bu işi para harcamadan yürütmeye çalışıyoruz ve grubumuzun ismi four young.
Siz abilerim ve kardeşlerimden sadece tavsiyeler istiyorum Her Konuda!
Oluşturduğumuz gittigidiyor mağazamızın linki bu https://www.gittigidiyor.com/magaza/fouryoung
Ve ayrıyeten de Blogger üzerinden de mazamızdaki ürünlerin de tanıtımları için web sayfası oluşturdum oraya da göz atmanızı isterim link bu http://fouryoungtr.blogspot.com/
Vereceğiniz her tavsiyeye açığım (örneğin: siteme nasıl trafik çekerim , ürünlerin açıklamaları , katalog düzen vs.)
Yeniyiz ama sizlerin bilmemizi istediğiniz her türlü tavsiyeye açığım.Şimdiden Teşekkürler 😇
İşinde başarılar yukarıda denilenleri yaparsan çok işine yarar.

edipbaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Edip Baran
Facebook
edipbaran38
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnsta reddit twitter facebook gibi büyük sitelere yönelin. Başarılar dostum.
Bu saydıklarından sadece facebook'a baktım ve oradan da sadece sayfa açtım bana face den mağaza aç dediler ama ben pek beceremedim galiba biraz daha araştırma yapıp düzgün şekilde tekrar deniyeceğim facebook ve instagram mağazayı

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
Şahsen bütçeyi biraz daha arttırıp elektronik bişeyler satmaya başlayabilirsiniz. Daha fazla alıcıya hitap edeceğini düşünüyorum fakat tavsiyelerim şunlar ;;
Sayfa trafiği olarak instagram sayfalarına reklam vermek oldukça etkili olabilir. sadece sayfa değil, influencer dediğimiz insanlara bunun reklamını yapmak da etkili olur. Veya Yayıncılara hediye olarak gönderip oradan reklam yaptırabilirsin.

Ek olarak instagram sayfası açıp oradan da satış yapabilirsiniz ki sayfadaki gönderiler keşfete düştüğü zaman otomatik reklamınız olur fakat bu sayfayı çok aktif bir şekilde kullanmalısınız ki her postunuz keşfete düşsün. (Satış için gittigidiyor linkinizi atıp satışı gerçekleştirirseniz çok temiz olur.)

Ürün açıklaması olarak olabildiğinde sade ama dikkat çekici ürün açıklamalarını yapmanı tavsiye ederim. Sattığınız ürünlerin boyutlarını ürün açıklamasına eklemeyi sakın ihmal etmeyin şahsen bu yüzden bir ürünü almaktan vazgeçtiğim dahi oluyor.

İlk başlarda satış yapana kadar kardan kısıp ürünün yanına küçük, içine tamamen rastgele koyduğunuz hediyeler ekleyebilirsiniz ki bu reklamda çıktığında insanlar normalde olduğundan daha da fazla ilgi gösterecektir.

Aklıma gelen şuanlık bir şey yok fakat @Mert Özkaya hocamın vardır belki bir önerisi

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Bu saydıklarından sadece facebook'a baktım ve oradan da sadece sayfa açtım bana face den mağaza aç dediler ama ben pek beceremedim galiba biraz daha araştırma yapıp düzgün şekilde tekrar deniyeceğim facebook ve instagram mağazayı
Tamamdır dostum. Bir ihtiyacın olur ise buradayım etiketleyebilirsin.

edipbaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Edip Baran
Facebook
edipbaran38
Şahsen bütçeyi biraz daha arttırıp elektronik bişeyler satmaya başlayabilirsiniz. Daha fazla alıcıya hitap edeceğini düşünüyorum fakat tavsiyelerim şunlar ;;
Sayfa trafiği olarak instagram sayfalarına reklam vermek oldukça etkili olabilir. sadece sayfa değil, influencer dediğimiz insanlara bunun reklamını yapmak da etkili olur. Veya Yayıncılara hediye olarak gönderip oradan reklam yaptırabilirsin.

Ek olarak instagram sayfası açıp oradan da satış yapabilirsiniz ki sayfadaki gönderiler keşfete düştüğü zaman otomatik reklamınız olur fakat bu sayfayı çok aktif bir şekilde kullanmalısınız ki her postunuz keşfete düşsün. (Satış için gittigidiyor linkinizi atıp satışı gerçekleştirirseniz çok temiz olur.)

Ürün açıklaması olarak olabildiğinde sade ama dikkat çekici ürün açıklamalarını yapmanı tavsiye ederim. Sattığınız ürünlerin boyutlarını ürün açıklamasına eklemeyi sakın ihmal etmeyin şahsen bu yüzden bir ürünü almaktan vazgeçtiğim dahi oluyor.

İlk başlarda satış yapana kadar kardan kısıp ürünün yanına küçük, içine tamamen rastgele koyduğunuz hediyeler ekleyebilirsiniz ki bu reklamda çıktığında insanlar normalde olduğundan daha da fazla ilgi gösterecektir.

Aklıma gelen şuanlık bir şey yok fakat @Mert Özkaya hocamın vardır belki bir önerisi
Söylediklerinin hepsini tek tek uygulayacağım Çok Teşekkürler

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

Dediği gibi elektronik eşyalar satmak daha fazla kitleye hitap eder ve mesela bu ürünlerin yanına küçük bir çikolata da olsa hediye koymanız alıcının hoşuna gidecektir. Reklam fikrine de katılıyorum reklamla çok hızlı bir şekilde büyüyebilirsiniz.
Ben al-sat yapıyordum (ekran kartı) letgo-sahibinden sitelerinden ve bu işte bile çok kar elde ettim. Fakat dediğim gibi küçük miktarlarla (10-20) kar yapmak çok zor. Elektronik ve biraz tuzlu "fazlaya kaçmayacak şekilde" ürünler satarsanız daha çabuk gelişebilirsiniz.

edipbaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Edip Baran
Facebook
edipbaran38
Sadece Gittigidiyor'da kalmayın özellikle Trendyol'da da mağaza açın.
Gittigidiyor harici herhangi bir yerde mağaza açabilmemiz için şirkete sahip olmamız gerekir ve ücret ödeyebilme gibi bir imkanımız yok malesef öğrenci olduğumuzdan dolayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,707
Üyeler
161,120
Son üye
m1e24
Top Bottom