Neler Yeni

Yardım Gittigidiyor da 2. El satış yapabilir miyim

Kolestrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert
Arkadaşlar Merhaba ,
Benim için acil bir konu var sizlere danışmak istedim , Elimde Bir kaç kutu Protein Tozu var hiç açılmamış , Bu protein tozlarını Letgo vb. Sitelere koymayı denedim fakat bildiğiniz üzere İlaç olarak algılayıp yayından kaldırıyor , sorum şu Gittigidiyorda hesap açsam Bu protein Tozlarını orda satabilir miyim ??

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Metehan AKTAŞ
Gittigidiyor dan ziyade Dolap uygulamasında satabilirsin , ben oradan birkaç tane almıştım. Protein tozlarının markası nedir acaba onu da yazar mısın?

Kolestrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gittigidiyor dan ziyade Dolap uygulamasında satabilirsin , ben oradan birkaç tane almıştım. Protein tozlarının markası nedir acaba onu da yazar mısın?
Nasıl yani hocam daha önce denemedim ama letgo ve sahibinden olmuyorsa orası da olmaz diye tahmin ediyorum emin misiniz olacağına
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl yani hocam daha önce denemedim ama letgo ve sahibinden olmuyorsa orası da olmaz diye tahmin ediyorum emin misiniz olacağına
Eğer olursa çok iyi olur GittiGidiyor'dan iyidir

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Sadettin Y

Hocam dolap kaliteli uygulama ama yuksek degerli teknolojik urunleri alırken de satarken de dikkatli olmanız gerektigini dusunuyorum her ne kadar guzel bir sisteme sahip olsa da hep kotu niyetli insanlar açık arayacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Metehan AKTAŞ

Evet 3 kutu creatine aldım ve satıcı puanı ve satıcının geçmiş değerlendirmeleri var, Tek sıkıntısı komisyon aldığı için uygulama 400 tl lik bir ürünü 500 tl ye koyarsınız.yine cebinize 400 girmiş olur.
Creatine aldığım bir kişi ile instagram üzerinden konuştuk,kendisi profesyonel sporcuydu ve ürünün orijinalliğine sitesinden sorgulattığımda herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Kolestrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert
Evet 3 kutu creatine aldım ve satıcı puanı ve satıcının geçmiş değerlendirmeleri var, Tek sıkıntısı komisyon aldığı için uygulama 400 TL lik bir ürünü 500 TL ye koyarsınız.yine cebinize 400 girmiş olur.
Creatine aldığım bir kişi ile instagram üzerinden konuştuk,kendisi profesyonel sporcuydu ve ürünün orijinalliğine sitesinden sorgulattığımda herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Hocam komisyon hiç önemli değil tek isteğim olabilmesi

Dolap'a baktım şuan fakat 1 tane bile protein tozu ilan'ı yoktu anladığım kadarıyla ordada yasaklanmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Metehan AKTAŞ

Dolap'a baktım şuan fakat 1 tane bile protein tozu ilan'ı yoktu anladığım kadarıyla ordada yasaklanmış
oluyor hiçbir sıkıntı yok

whey diye aratın , Spor matı kategorisinde veya koşu bandı kategorisinde satılıyor.Direkt olarak protein tozu diye bir kategori yok

Kolestrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert

whey diye aratın , Spor matı kategorisinde veya koşu bandı kategorisinde satılıyor.Direkt olarak protein tozu diye bir kategori yok
Evet bende onu farkettim katagoriyi bulamadım o yüzden spor matı kısmına koymayı deneyeceğim

Evet bende onu farkettim katagoriyi bulamadım o yüzden spor matı kısmına koymayı deneyeceğim
Bu seferde marka istiyor herşeyi sallayacağız mı yahu kabul etmezler ki böyle

Çok teşekkür ederim hocam koydum inşallah onaylanır

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Metehan AKTAŞ

Bu seferde marka istiyor herşeyi sallayacağız mı yahu kabul etmezler ki böyle

Çok teşekkür ederim hocam koydum inşallah onaylanır
Rica ederim,örnek ilanlara bakabilirsin. Önemli olan ilan başlığı ve # ile yazdığın keyword ler.

Arkadaşlar Merhaba ,
Benim için acil bir konu var sizlere danışmak istedim , Elimde Bir kaç kutu Protein Tozu var hiç açılmamış , Bu protein tozlarını Letgo vb. Sitelere koymayı denedim fakat bildiğiniz üzere İlaç olarak algılayıp yayından kaldırıyor , sorum şu Gittigidiyorda hesap açsam Bu protein Tozlarını orda satabilir miyim ??
Satarsın. Fakat kaldırılıp kaldırılmayacağını bilmem. Banka IBAN eklemen lazım oraya Letgo'dan çok daha farklı bir süreç var GittiGidiyor'da.

Kolestrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert
Satarsın. Fakat kaldırılıp kaldırılmayacağını bilmem. Banka IBAN eklemen lazım oraya Letgo'dan çok daha farklı bir süreç var GittiGidiyor'da.
GittiGidiyor'dan vazgeçtim şimdilik dolap'ı deniyorum , dolap letgo sahibinden vb. Uygulamalar çok daha iyi ama ilan kaldırılıyor maalesef

Top Bottom