The Batman
80+ Silver
![cop-adam.jpg](https://web2araclari.com/wp-content/uploads/2021/03/cop-adam.jpg)
dogru söyle aşıkmısın yoksa ?
ben bi sorun göremiyorum açıkcası
temizlik uygun giyinmek bu işin raconu
Son düzenleme:
Aşık değil muhtemelen kanka ortama ayak uyduramıyor. Yazmış zaten geçen sarılan çiftleri görünce kötü hissediyoruz falan farklı bir boyut.Alıntıyı görüntüle
Spora git saç stilini değiştir vucut tipine biraz daha uygun kombin yapProfil fotosuna kendi fotoğrafımı ekledim
Fotoğrafı siler misiniz mesajdan rica etsem, ayrıca aşık falan değilim. Alt yorumdaki kullanıcı gibi ortama ayak uydurmak amaçlı düşünüyordum.Alıntıyı görüntüle
Şeker hastasıyım ve kilo alamıyorum. Ne yersem yiyim değişmedi. Önerebileceğiniz bir şey varmı?Yakışıklısın olmasan bunu belirtmeden geçerdim. Saç stilini kesinlikle değiştirmelisin yakışıklı olmadığını düşünüyorsan bile saç stili değiştirmen bu konuda ki fikrini değiştirir tecrübeyle sabit hayatım da almadığı iltifatı saç stilimi değiştirdiğim de almıştım. Giyinmek yakışıklı yapmaz. çekiciliğini artırır. Ama şöyle bir sorun var zayıf biri ne giyse yakışmaz. Eğer hastalığın yoksa kesinlikle kilo almalısın yiyorum ama zayıfım diyorsan emin ol yemiyorsundur
Geçmiş olsun sen yeni nesil bol kıyafetler giysende yakışır kardo rahat ol senFotoğrafı siler misiniz mesajdan rica etsem, ayrıca aşık falan değilim. Alt yorumdaki kullanıcı gibi ortama ayak uydurmak amaçlı düşünüyordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şeker hastasıyım ve kilo alamıyorum. Ne yersem yiyim değişmedi. Önerebileceğiniz bir şey varmı?
Normalde Ne bulursan yiyeceksin de şeker hastaları için bilmiyorum diyetisyene danışın benceŞeker hastasıyım ve kilo alamıyorum. Ne yersem yiyim değişmedi. Önerebileceğiniz bir şey varmı?
Kanka traş genel bakım spor ve giyim kesinlikle yakışıklı yaparYakışıklı bir insan olduğumu pek düşünmüyorum. Giyime kuşama önem verince misal tişört yerine beyaz gömlek giyince insana yakışıklılık gelebilir mi yoksa bu psikolojik bir konu mu? Yakışıklı olmak ve kızların etkilendiği bir erkek olmak için ne yapmak lazım? Bakımlı erkek olmanın yollarını ve ne yapmamız gerektiğini yazar mısınız? Öneriniz ne?