TahaCel
80+ Platinum
Dahası
instagramda gizli olab bir hesabin fotolarini nadil görürüm
Takip isteği atmanız lazım eğer karşı taraf kabul ederse görürsünüz.instagramda gizli olab bir hesabin fotolarini nadil görürüm
postegro diye bir site var sadece postegro postegro.app falan değil sadece postegro yalnız fake hesap ile kullan çalınma garantisi var ve kendi kendine başka kullanıcıları takip ediyorinstagramda gizli olab bir hesabin fotolarini nadil görürüm
Siz neyi sormuştunuz ??Vay be inanilmaz gercekren bu kadar kolaymiydi
Oha ŞerlokTakip isteği atmanız lazım eğer karşı taraf kabul ederse görürsünüz.
İnternette araştırırsan bir sürü video var. Onlardan birine bakabilirsin. Bazı yöntemler var. Uygulama kullanarak falan yapıyorlar. Ne kadar doğru bilmiyorum o yüzden kaynak olarak bir link atamayacağım.instagramda gizli olab bir hesabin fotolarini nadil görürüm
görmek istediğin gizli hesaptan en az biri o uygulamayı kullanmalı yoksa gözükmüyorpostegro diye bir site var sadece postegro postegro.app falan değil sadece postegro yalnız fake hesap ile kullan çalınma garantisi var ve kendi kendine başka kullanıcıları takip ediyor
Anladım.Knk takip atiyorum kabul etmiyor herahngi bir site felan varmi diye istek felan atmadan
ayn ama diğer uygulamalarda postegrodan yararlanıyor diye okumuştum (kesin değil )birde postegro bu tarz uygulamalar içinde en yaygını o yüzden elindeki veriler diğer uygulamalara oranla daha fazlagörmek istediğin gizli hesaptan en az biri o uygulamayı kullanmalı yoksa gözükmüyor
O işlere girme görmek istediğin hesapları gösteren siteler veya app'ler senin bütün datanı çekiyorlar zaten sanada bu şekilde gösteriyor daha önce onunla arkadaş olan. Birisi kullandiysa bütün verileri yedekliyor sende o sayede görüyorsun tabi sen girince hem senin hemde seni takip eden herkesin datası cuk adamların elindeinstagramda gizli olab bir hesabin fotolarini nadil görürüm