Neler Yeni

Yardım Gizlilik Uyarısı "Bu ağ, şifreli DNS trafiğini engelliyor."

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
mehmet ulakçı
Gün içerisinde internetim belirsiz saatlerde kesiliyordu ben de internet hizmeti aldığım firmayı (türk telekom) arayıp durumu anlattım onlarda bana kesintiye rastlamadıklarını söylediler sorunun modemde olabileceğini söylediler, ben everest marka bir modem kullanıyordum sorun onda olabilir diye türk telekomun ilk internet kurulumunda verdikleri modemi tekrardan kurup internetin kesilip kesilmeyeceğine baktım kesinntiler ortadan kalkmıştı ama iphone'um dan internete bağlandığımda modemin isminin altında gizlilik uyarısı yazıyor aynen temsili görseldeki gibi;
1605832166794.png

tıklayınca ise şunları söylüyor "bu ağ, şifreli DNS trafiğini engelliyor. Aygıtınızın bu ağ üzerinden eriştiği web sitelerinin ve diğer sunucuların adları ağdaki diğer aygıtlar tarafından izlenip kaydedilebilir" everest modemi aldığımda kurduktan sonra internet gitmiyordu modeme bunun için birini çağırdık o da bir ayarını değiştirmişti sanırım o yüzden eski modemi takınca nu uyarıyı alıyorum ne yapmam gerek bunu düzeltmek için

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Uygunsuz dil
En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Gün içerisinde internetim belirsiz saatlerde kesiliyordu ben de internet hizmeti aldığım firmayı (türk telekom) arayıp durumu anlattım onlarda bana kesintiye rastlamadıklarını söylediler sorunun modemde olabileceğini söylediler, ben everest marka bir modem kullanıyordum sorun onda olabilir diye türk telekomun ilk internet kurulumunda verdikleri modemi tekrardan kurup internetin kesilip kesilmeyeceğine baktım kesinntiler ortadan kalkmıştı ama iphone'um dan internete bağlandığımda modemin isminin altında gizlilik uyarısı yazıyor aynen temsili görseldeki gibi;Alıntıyı görüntüle
tıklayınca ise şunları söylüyor "bu ağ, şifreli DNS trafiğini engelliyor. Aygıtınızın bu ağ üzerinden eriştiği web sitelerinin ve diğer sunucuların adları ağdaki diğer aygıtlar tarafından izlenip kaydedilebilir" everest modemi aldığımda kurduktan sonra internet gitmiyordu modeme bunun için birini çağırdık o da bir ayarını değiştirmişti sanırım o yüzden eski modemi takınca nu uyarıyı alıyorum ne yapmam gerek bunu düzeltmek için
Modem ayarlarıyla alakalı olabilir. @alpolojix

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,049
Üyeler
170,801
Son üye
raunchytve
Top Bottom