Neler Yeni

GlobalSatış "DOLANDIRICILIK"

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
globalsatışdolandırıcı.png

2-3 gün önce tarafıma globalsatış adı altında böyle bir sms geldi, e-devlet üzerinden herhangi bir dava yada icra takibi gözükmediğini fark edip şikayet var da araştırdıktan sonra arkadaşların dolandırıcı olduğunu fark ettim. eğer böyle bir sms aldıysanız dikkate almayınız.
(1.5 yıl önce ayakkabı sipariş edip almadığımı söylüyorlar.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,442
İsim
Diyarhan
Ben tekerlekli sandalye kullanıyorum ne ayakkabısı diye mail atardım 😀

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

.......

80+ Bronze
HSDFSDHDFGFDHFDGFDHDF bunu hukukçulara söylesen gülerler.Forumda hukukçu olan vardır belki.Bana da whatsapp üzerinden sahte dava kağıdı atarak florya masaj salonuna rezervasyon yaptırdınız ama gelmediniz,hattımızı meşgül ettiğiniz için 2 bin tl para ödemediğiniz sürece hukuksal işlem başlatılacaktır diye mesaj atmıştılar.İnananlar yoktur inşallah böyle şeylere.

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HSDFSDHDFGFDHFDGFDHDF bunu hukukçulara söylesen gülerler.Forumda hukukçu olan vardır belki.Bana da whatsapp üzerinden sahte dava kağıdı atarak florya masaj salonuna rezervasyon yaptırdınız ama gelmediniz,hattımızı meşgül ettiğiniz için 2 bin TL para ödemediğiniz sürece hukuksal işlem başlatılacaktır diye mesaj atmıştılar.İnananlar yoktur inşallah böyle şeylere.
ekşi de felan inanan birkaç kişi gördüm...

Microsoft

80+ Bronze

equinoxx

80+ Bronze
Tekerlekli sandalye kullananlar çıplak ayaklamı geziyor ?
Aynen ben de anlamadım asdklşaklsdasd.

Alıntıyı görüntüle
2-3 gün önce tarafıma globalsatış adı altında böyle bir sms geldi, e-devlet üzerinden herhangi bir dava yada icra takibi gözükmediğini fark edip şikayet var da araştırdıktan sonra arkadaşların dolandırıcı olduğunu fark ettim. eğer böyle bir sms aldıysanız dikkate almayınız.
(1.5 yıl önce ayakkabı sipariş edip almadığımı söylüyorlar.)

Bak hukuk büro ismi de değişmiş :D Benim hatuna da farklı büroyla gelmişti ayakkabı almışız da göndermişiz geri kargo mağduriyeti yaşamış firma :D 3 sene sonra aklına geldi herhalde :D Bir de ww16.demirbakan.com detayına bittim :D

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,442
İsim
Diyarhan

equinoxx

80+ Bronze

Microsoft

80+ Bronze

equinoxx

80+ Bronze
Şey tekerlekli sandalyeye sadece ayağı olmayanlar mı oturuyor?
Şey felçli olan bir birey yürüyerek mi hareket eder yoksa tekerlekli sandalye ile mi? Ve şey felçli biri, ayağı olduğu halde çıplak ayakla mı dışarı çıkar?

Top Bottom