Glorious GMMK 3 %75 Klavye Peşin Taksit İmkanı

efe28

80+
Reaksiyon skoru
42

klavye bu arkadaşlar normal fiyatından 1k civarı daha uygun gibi daha önce bu fiyatlara düştüyse bilmiyorum ama almak için takip ettiğim bir klavyeydi bu fiyata görünce 2 taksitle direkt aldım.
bu fiyatlara daha iyisi var mıdır bilemem ben model olarak beğeniyorum.
sıcak fırsatlar çöplük olmuş şu klavye bile konu olduysa vay halimize
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu fiyata bundan çok daha iyileri dolu dolu var bu paraya alınabilcek en kötü klavye iade edebiliyorken iade et

sıcak fırsatlar çöplük olmuş şu klavye bile konu olduysa vay halimize

bu fiyata bundan çok daha iyileri dolu dolu var bu paraya alınabilcek en kötü klavye iade edebiliyorken iade et
piyasa fiyatı böyle bir klavye indirime girdiği için sıcak fırsatlarda paylaşılmasının ne gibi bir sakıncası var tam olarak? bu fiyata daha iyileri var diye bu klavyenin indirime girdiği gerçeğini değiştirmiyor her şeyin aynı fiyata daha iyi muadillerinin olduğu bir dünyada yaşıyoruz dostum bilgin olsun.

piyasa fiyatı böyle bir klavye indirime girdiği için sıcak fırsatlarda paylaşılmasının ne gibi bir sakıncası var tam olarak? bu fiyata daha iyileri var diye bu klavyenin indirime girdiği gerçeğini değiştirmiyor her şeyin aynı fiyata daha iyi muadillerinin olduğu bir dünyada yaşıyoruz dostum bilgin olsun.
Piyasa fiyatı dediğin fiyat şişirilmiş fiyat dostum kimse sana indirimli ürün satmıyor uzun süre mal ellerinde kalınca normal fiyata çekiyorlar talep artınca geri şişiriyorlar bu klavyenin normal satış fiyatı 80-90 dolar falan diye biliyorum ayrıca bu fiyata bundan kat kat daha iyi klavyeler var aynı tasarım

ama sen yaptığın harcamadan memnunsan güle güle kullan ben şahsen almazdım

Piyasa fiyatı dediğin fiyat şişirilmiş fiyat dostum kimse sana indirimli ürün satmıyor uzun süre mal ellerinde kalınca normal fiyata çekiyorlar talep artınca geri şişiriyorlar
zaten ilk başta da dedim bu fiyatlara iyisi var mı bilemem diye elbet vardır. şu an paylaştığım fiyatı 1 seneden fazladır görmemiş bir klavye kendi sitesinde de 80 dolar olsa bile 3k+ bir fiyat ediyor trde de şişiriyorlar fiyatları.

Piyasa fiyatı dediğin fiyat şişirilmiş fiyat dostum kimse sana indirimli ürün satmıyor uzun süre mal ellerinde kalınca normal fiyata çekiyorlar talep artınca geri şişiriyorlar bu klavyenin normal satış fiyatı 80-90 dolar falan diye biliyorum ayrıca bu fiyata bundan kat kat daha iyi klavyeler var aynı tasarım

ama sen yaptığın harcamadan memnunsan güle güle kullan ben şahsen almazdım
benimde ilk tercih edeceğim bir klavye değil ama tasarımı vs hoşuma gitti ayrıca büyük enter ve direkt tr dizimli arıyordum arkadaşımda %60 versiyonunu kullanıyor memnundu bende aldım

5000'den 4500'e, şimdi de 3639 TL fiyatına düşmüş, kendi çapında fırsat denebilir.

Benim epomaker konularındaki 1.5klik brick87 Bunu 5 e katlar iyi geceler

Alüminyum kasa olsa kaçmazdı. Ama plastik kasaya bu fiyat glorious bile olsa biraz fazla bence.

Gmmk2 kullanıyorum kalitesi üst seviye 3 nasıl çok bilmiyorum ama 2 den daha iyidir. Hayırlı olsun

Gmmk2 kullanıyorum kalitesi üst seviye 3 nasıl çok bilmiyorum ama 2 den daha iyidir. Hayırlı olsun
arkadaşımda gmmk2 kullanıyor ordan görüp beğenmiştim bende. teşekkür ederim bu arada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,146
Üyeler
173,936
Son üye
Bedoski
Geri