indirimkolik
80+
Bilgi için teşekkürler.o civarda o ürünler hayla kalkmamış mesela gekky g61 var azcık fıyat farkı var amazon destek hattına sordum kalkmadıgını stok gelebılecegını soyledı
Bilgi için teşekkürler.o civarda o ürünler hayla kalkmamış mesela gekky g61 var azcık fıyat farkı var amazon destek hattına sordum kalkmadıgını stok gelebılecegını soyledı
stok istedim gelirse haber ederimBilgi için teşekkürler.
850ydi apexM800 Pro hiçbir yerde satılmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neredeyse iki katı fiyat farkı var tabii ki daha iyi olacak.
Hocam nasil bir muamele uyguluyorsun :d
Dostum Apex geleceği ne malum. Acil ihtiyacı olanlar için en mantıklı seçenek şu anda Glorious işte.850ydi apex
gelecek demedim zaten mesajları okursanDostum Apex geleceği ne malum. Acil ihtiyacı olanlar için en mantıklı seçenek şu anda Glorious işte.
Aktif satılmayan ürünlerle kıyaslanıyor anlam veremiyorum siz de o açıdan söylediniz sandım pardon.gelecek demedim zaten mesajları okursan
Mesaj otomatik birleştirildi:
konuyu ben actım ya farkettiysen hani
Bunun simetrik modeli bu fiyatlardaydıGayet de güzel fiyat. Ürün de kaliteli. Ergo mouse kullanamıyorum. Kullansam ofis için düşünürdüm. Model o kullanmıştım. Çok da memnundum.
Bunun model ı sini kullandım.2-3 ay sonra çift tıklamaya başladı.Yorumlardada çokça şikayet var .Alacak olanlar buna dikkat ederek alsinlarBunun simetrik modeli bu fiyatlardaydı