Akman55
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 321
Glorious Model D Minus RGB Kablolu BAMF sensörlü 12000 DPI 62 gram Gaming Mouse Parlak Siyah
-%28Önceki Fiyat: 1.848,74TL
glorious markanın mouseların ömür sorunları var kısa ömürlü oluyorlar sıkı takip ettiğim bir yayıncı söylemişti 8 ayda 3 tane glorious mouse bozmuştu. almak isteyenlerin aklında bulunsun.Glorious Model D Minus RGB Kablolu BAMF sensörlü 12000 DPI 62 gram Gaming Mouse Parlak Siyah
-%28
Önceki Fiyat: 1.848,74TL
20 m tık ömrü 250 ıps bu ne ya berbatGlorious Model D Minus RGB Kablolu BAMF sensörlü 12000 DPI 62 gram Gaming Mouse Parlak Siyah
-%28
Önceki Fiyat: 1.848,74TL
elraeni diyosan o kendi kırıyo diye biliyorum ama malzeme kalitesi düşük galibaglorious markanın mouseların ömür sorunları var kısa ömürlü oluyorlar sıkı takip ettiğim bir yayıncı söylemişti 8 ayda 3 tane glorious mouse bozmuştu. almak isteyenlerin aklında bulunsun.
Hocam öyle bir şey yok düzgünce kullanırsan senelerce götürür o yönde bi sıkıntı yok 1 senedir kullanıyorum hiçbir problemi yok ama o bütçelerde çok daha iyi mouseler var ben tasarım için almıştım model o minusu 500 e almıştım geçen seneglorious markanın mouseların ömür sorunları var kısa ömürlü oluyorlar sıkı takip ettiğim bir yayıncı söylemişti 8 ayda 3 tane glorious mouse bozmuştu. almak isteyenlerin aklında bulunsun.
elraen glorious mu kullaniyormus?elraeni diyosan o kendi kırıyo diye biliyorum ama malzeme kalitesi düşük galiba