- Reaksiyon skoru
- 115
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilmiyorum ki sepete girdim 750 gözüküyordu premiuma özel olmalıFiyat premiuma özel kupon ile beraber 750 TL değil mi ? Kupon varsa nasıl daha düşüyor ?
Bilmiyorum ki sepete girdim 750 gözüküyordu premiuma özel olmalıFiyat premiuma özel kupon ile beraber 750 TL değil mi ? Kupon varsa nasıl daha düşüyor ?
2 kupon kullanılmıyor diye biliyorum bu fiyat kuponlu fiyat.Bilmiyorum ki sepete girdim 750 gözüküyordu premiuma özel olmalı
önce 900 lira paylaştım sonra kuponu farkedip 750 diye değiştirdim açıklama kalmış2 kupon kullanılmıyor diye biliyorum bu fiyat kuponlu fiyat.
Hocam, benim için fare seçiminde kablolu ya da kablosuz olması fark etmiyor. 2000 Hz yenileme hızı kullanmayı düşünüyorum ve öncelikli kriterim ergonomik bir tasarıma sahip olması. Rekabetçi oyunlar oynadığım için performans da önemli. Bu fare sanırım 1000 Hz hız sunuyor. Apex Pro modeli daha iyi mi? Ona göre Ajazz Pro modelini de değerlendireceğim. Ancak şu an gümrükten geçer mi temuda 110 tl kredim var.bencede hocam aynı fikirdeyim ajazzı falan kaçıranlar için iyi fırsat
10 kat falan daha iyiapex ve pro modeli daha mı iyi hocam bundan.
hocam o zaman pro modelini alim temudan gümrükden geçer mi yeni kanunlarla ne oldu duruma hakim değilim.10 kat falan daha iyi
M800 Pro hiçbir yerde satılmıyor.750 ye iyimiş içinde 3360 varmış 250ips 40 g hızlanma sunuyor az daha çıkıp delux m800 pro felan bulunabılır
Neredeyse iki katı fiyat farkı var tabii ki daha iyi olacak.10 kat falan daha iyi
amazonda vardı stogu yok şuanlık gelince alınır 1100 civarına geliyor kargo vesaıre stok istedim amazondan amaM800 Pro hiçbir yerde satılmıyor.
Farkında mısın bilmiyorum ama yeni gümrük kurallarından sonra satışını kaldırdılar. Amazon gümrüğe takılması konusunda çok hassas olduğu için listelemiyor olabilir. Yani bir daha listelenmeme gibi bir durumu var gibi görünüyor.amazonda vardı stogu yok şuanlık gelince alınır 1100 civarına geliyor kargo vesaıre stok istedim amazondan ama
o civarda o ürünler hayla kalkmamış mesela gekky g61 var azcık fıyat farkı var amazon destek hattına sordum kalkmadıgını stok gelebılecegını soyledıFarkında mısın bilmiyorum ama yeni gümrük kurallarından sonra satışını kaldırdılar. Amazon gümrüğe takılması konusunda çok hassas olduğu için listelemiyor olabilir. Yani bir daha listelenmeme gibi bir durumu var gibi görünüyor.