17 sinden beri aktif kullanıyorum şarjı kusursuz diyebilirim 1 hafta günde 8 saat kulanarak falan gider. daha bugün şarja taktım, daha 20 şarjı vardı. sensöründen bahsetmiyorum zaten. clicklerine bayıldım ben. makro tuşları kaliteli malzeme kalitesi baya iyi. başka bişey kalmadı herhaldeAnlat üstad tecrübelerini.
Ben çok kararsız kalınca Instagram'dan V mi G mi diye bir anket açtım G 4 oy daha fazla aldı o yüzden Gloriousu sipariş verdim bekliyorum gelmesini kargoya verili bugün Sinerji tarafından.17 sinden beri aktif kullanıyorum şarjı kusursuz diyebilirim 1 hafta günde 8 saat kulanarak falan gider daha bugün şarja taktım daha 20 şarjı vardı sensöründen bahsetmiyorum zaten clicklerine bayıldım ben makro tuşları kaliteli malzeme kalitesi baya iyi başka bişey kalmadı herhalde
millet vgn i bilmedigi içindir muhtemelen arada 20gram fark var g nin sensörünü bulamadım 3395 dengiyse alınabilirBen çok kararsız kalınca Instagram'dan V mi G mi diye bir anket açtım G 4 oy daha fazla aldı o yüzden Gloriousu sipariş verdim bekliyorum gelmesini kargoya verili bugün Sinerji tarafından.
Zaten takipçilerimin genelinin mouse ile bir alakası yok 2 harf sundum kimseye de biri şu mouse bu mouse demedim harf seçtiler bende o yüzden tercih ettim. Glorious'un ilk Model O su 3370 dengiydi bu Model O 2 de sensor yükseltilmiş muhtemelen denktir.millet vgn i bilmedigi içindir muhtemelen arada 20gram fark var g nin sensörünü bulamadım 3395 dengiyse alınabilir
bugün içinde gelmesini bekliyorum hocamGelmedi mi hala hocam?
Hocam konu biraz eski ama mouse memnun musnuuz acaba?Zaten takipçilerimin genelinin mouse ile bir alakası yok 2 harf sundum kimseye de biri şu mouse bu mouse demedim harf seçtiler bende o yüzden tercih ettim. Glorious'un ilk Model O su 3370 dengiydi bu Model O 2 de sensor yükseltilmiş muhtemelen denktir.