Neler Yeni

Glorious Model O 2 Wireless vs VGN Dragonfly F1 Pro Max

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Tuna
Anlat üstad tecrübelerini.
17 sinden beri aktif kullanıyorum şarjı kusursuz diyebilirim 1 hafta günde 8 saat kulanarak falan gider. daha bugün şarja taktım, daha 20 şarjı vardı. sensöründen bahsetmiyorum zaten. clicklerine bayıldım ben. makro tuşları kaliteli malzeme kalitesi baya iyi. başka bişey kalmadı herhalde

Kaiwakato

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Cihad Naz
17 sinden beri aktif kullanıyorum şarjı kusursuz diyebilirim 1 hafta günde 8 saat kulanarak falan gider daha bugün şarja taktım daha 20 şarjı vardı sensöründen bahsetmiyorum zaten clicklerine bayıldım ben makro tuşları kaliteli malzeme kalitesi baya iyi başka bişey kalmadı herhalde
Ben çok kararsız kalınca Instagram'dan V mi G mi diye bir anket açtım G 4 oy daha fazla aldı o yüzden Gloriousu sipariş verdim bekliyorum gelmesini kargoya verili bugün Sinerji tarafından.

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Tuna
Ben çok kararsız kalınca Instagram'dan V mi G mi diye bir anket açtım G 4 oy daha fazla aldı o yüzden Gloriousu sipariş verdim bekliyorum gelmesini kargoya verili bugün Sinerji tarafından.
millet vgn i bilmedigi içindir muhtemelen arada 20gram fark var g nin sensörünü bulamadım 3395 dengiyse alınabilir

Kaiwakato

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Cihad Naz
millet vgn i bilmedigi içindir muhtemelen arada 20gram fark var g nin sensörünü bulamadım 3395 dengiyse alınabilir
Zaten takipçilerimin genelinin mouse ile bir alakası yok 2 harf sundum kimseye de biri şu mouse bu mouse demedim harf seçtiler bende o yüzden tercih ettim. Glorious'un ilk Model O su 3370 dengiydi bu Model O 2 de sensor yükseltilmiş muhtemelen denktir.

backdoor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Murathan
Zaten takipçilerimin genelinin mouse ile bir alakası yok 2 harf sundum kimseye de biri şu mouse bu mouse demedim harf seçtiler bende o yüzden tercih ettim. Glorious'un ilk Model O su 3370 dengiydi bu Model O 2 de sensor yükseltilmiş muhtemelen denktir.
Hocam konu biraz eski ama mouse memnun musnuuz acaba?

Top Bottom