Neler Yeni

Glorious Model O iade edip AJ159PRO almaya değer mi?

swxlvr

80+
İyi sosyaller, forumda çok konuşuluyor iligili mouse, AK820 MAX kullanıcısıyım üründen memnun olduğum için aynı markayla devam etmek istiyorum. Sizce Glorious Model O iade edilip Temu üzerinden AJ159PRO almaya değer mi? Model O'da beğenmediğim ve AJ159PRO'da beklediğim özellikler aşağıdadır. Kullananların yardımcı olmasını bekliyorum.
- Fareyi sıkınca gelen çıtırtı sesi
- Makro tuşlarının pek kaliteli olmaması
- Click hissiyatının iyi olmaması (önemli madde)
- RGB açık durumda şarjının çok az dayanması
"Değer mi?" derken 1.5 hafta eski farem ile idare edeceğimi kastediyorum. Konuyu açmamın amacı Glorious Model O'da olan eksi yönlerin bu farede olup olmaması diyebiliriz. Kısacası aradığım özellikler 8K, 3950 vs. değil. %70 single player takılıyorum zaten aradığım tek şey malzeme kalitesi ve ergonomi. Hybrid claw.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,190
İsim
Murat Orhan
İyi sosyaller, konuda çok konuşuluyor iligili mouse, AK820 MAX kullanıcısıyım üründen memnun olduğum için aynı markayla devam etmek istiyorum sizce Glorious Model O iade edilip Temu üzerinden AJ159PRO almaya değer mi? Model O'da beğenmediğim ve AJ159PRO'da beklediğim özellikler aşağıdadır. Kullananların yardımcı olmasını bekliyorum.
- Fareyi sıkınca gelen çıtırtı sesi
- Makro tuşlarının pek kaliteli olmaması
- Click hissiyatının iyi olmaması (önemli madde)
- RGB açık durumda şarjının çok az dayanması
"Değer mi?" derken 1.5 hafta eski farem ile idare edeceğimi kastediyorum. Konuyu açmamın amacı Glorious Model O'da olan eksi yönlerin bu farede olup olmaması diyebiliriz. Kısacası aradığım özellikler 8K, 3950 vs. değil. %70 single player takılıyorum zaten aradığım tek şey malzeme kalitesi ve ergonomi. Hybrid claw
Glorious Model O AJ159PRO'nun tırnağı etmez. Tabii ki değer.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,190
İsim
Murat Orhan
Tamamdır alıyorum o zaman 8K versiyonunu, umarım beklentilerimi karşılar duruma göre güncellemeyi yaparım. Bahsi geçen madde ile iligili kaynak olmuş olur.
Beğenmezsen satarsın en kötü 100 tl üstüne ben alırım senden zarar etmezsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmet Tosun
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198829337926/
Twitter
ahmetsn60
Discord
TheCyDonia#6461
Ajazz'in birçok mouse modelini kullandım hiç düşünme piyasada satilan marka mouslar kadar iyi hatta artısı var sonuna kadar değer bu arada aktif olarak Aj139 pro 4k kullanıyorum

swxlvr

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmet Tosun
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198829337926/
Twitter
ahmetsn60
Discord
TheCyDonia#6461
Malzeme kalitesinden memnun musunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende aynı, artık sadece markasına para verdiğimi düşünüyorum.
Malzeme kalitesi orta üst sınıfta dandik abs plastic değil esneme yok dokusu ipek gibi pürüzsüz ama elime iyi oturuyor

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Göktuğ DADAŞ
al geç kanka o paraya şuan o donanımda mouse bulmak imkansız gibi bende aldım birkaç gün önce

pegasus_2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
hüseyin doğan
Tamamdır alıyorum o zaman 8K versiyonunu, umarım beklentilerimi karşılar duruma göre güncellemeyi yaparım. Bahsi geçen madde ile iligili kaynak olmuş olur.
takip edip apex modelini al istersen. ara ara stoğa giriyor. ben ondan aldım bakalım beklemedeyiz.

Top Bottom