Genellikle hangi oyunları oynuyorsun?Arkadaşlar bu mouse aldım daha gelecek hala iptal etme şansım var sizce bu fiyata bundan daha iyisi varmı veya ucuza ?
kullanan var mı
Rossaw Kanalına gidersen orda mouse un sıkıntılarından bahsediyo bence iptal etArkadaşlar bu mouse aldım daha gelecek hala iptal etme şansım var sizce bu fiyata bundan daha iyisi varmı veya ucuza ?
kullanan var mı
Drag Click mouse diye geçiyor Parlak modelleri kronik sorunlu diye biliyorum CS için falan sorun olmaz bencrRossaw Kanalına gidersen orda mouse un sıkıntılarından bahsediyo bence iptal et
İptal etmesine gerek yok. O sorun sadece 4-5 kişi de olduysa bu o mousenin hepsinin sorunlu olduğu anlamına gelmiyor. Lütfen kişiyi tereddüte düşürmeyin.Rossaw Kanalına gidersen orda mouse un sıkıntılarından bahsediyo bence iptal et
O fiyata daha iyi sensörlü mouselar var.Daha iyisi var mı bilmiyorum ama mouse çok güzel duruyuor.
Hayırlı Olsun
Neyden bahsetmiş sorun olarak?Rossaw Kanalına gidersen orda mouse un sıkıntılarından bahsediyo bence iptal et
1 1.5 sene kullandım güzel mouse h.oArkadaşlar bu mouse aldım daha gelecek hala iptal etme şansım var sizce bu fiyata bundan daha iyisi varmı veya ucuza ?
kullanan var mı
CPS yükselmiyormuş.Neyden bahsetmiş sorun olarak?
Ya işte drag click yapınca 15 16 cps yapmasına rağmen 10 oluyomuş ama drag da sadece bende yoktu o sorunNeyden bahsetmiş sorun olarak?
Nasıl yani?Algılamıyor mu?CPS yükselmiyormuş.
Ya knk drag click diye garip bi tıklama şekli var onu algılamıyor tam olarak ama normalde sorun yok mouse baya iyi normal tıklamada butterfly da falan sorun yok yaniNasıl yani?Algılamıyor mu?
Algılıyor 15'e falan çıkıyor da daha üstüne çıkmıyormuş sanırım (ben öyle biliyorum)Nasıl yani?Algılamıyor mu?