Neler Yeni

Glorious model o sol click in sağ ucu tıklanmıyor?

ArkDesign

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emirhan Aylanç
Merhaba glorious model o aldım. Ancak mouse un sol click inin sağ ucu tıklamıyor sanki hiç switch yokmuş gibi. Diğer kısımları tıklıyor önden bakıldığında tıklanmayan yer sağ click e göre aşağıda ancak click yerede değmiyor. İçini açtım ancak bi anomali göremedim. Sizce bu sorunu nasıl çözerim teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
emir kuyu
Merhaba glorious model o aldım. Ancak mouse un sol click inin sağ ucu tıklamıyor sanki hiç switch yokmuş gibi. Diğer kısımları tıklıyor önden bakıldığında tıklanmayan yer sağ click e göre aşağıda ancak click yerede değmiyor. İçini açtım ancak bi anomali göremedim. Sizce bu sorunu nasıl çözerim teşekkür ederim.
o sorun bende de var, farenin kronik sorunu bence

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Yunus Kocabay
sizde var mı fare hocam sol tuşun tekerlek tarafı olan en uç kısmı basınca algılamıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

fareyi daha 2 gün önce aldım
Tamir etmesi basit internete tık sorunu yazım çıkar

sizde var mı fare hocam sol tuşun tekerlek tarafı olan en uç kısmı basınca algılamıyor

fareyi daha 2 gün önce aldım
İade edin

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
emir kuyu
Tamir etmesi basit internete tık sorunu yazım çıkar

İade edin
benim için büyük bi sorun değil tuşun basma algılamasında sorun yok sadece sağ tuşta en uç kısmın en köşesi basınca algılarken sol tuşun en uç kısmının en köşesi basınca algılamıyor fakat 2 milimetre geri yaptığınızda algılıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
emir kuyu

Ekler

• images-4.jpeg
    images-4.jpeg
    59.9 KB · Hit: 14
Top Bottom