Öneri Glorius Mouse Model O aldım

BerkW

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
263
https://pckolik.com/?s=glorious+mouse+&post_type=product Bu modeller arasından onerisi olan varmı ? bütce yeterince var ama alabildiğim en uygun fiyata almak istiyorum kablolu beyaz düşünüyorum fikirlerinizi soylerseniz sevinirim (fps ve hikaye tarzı oyunlar oynayıp video cekeceğim)
(güncelleme);Model 0 kablolu modelini satın aldım aranızda kullanan deneyimi olan arkadaşlar varmı rahatmısınız ?

Son düzenleme:
Glorious Model D/O Kablolu ve Kablosuz olmak uzere hepsini kullandim. Malzeme kalitesi olarak biraz degisik bir marka Glorious. Tamamen kusursuz da gelebilir rezalet de gelebilir. Kullandigim Model D ve O'nun sol switch kismi bariz sallantiliydi. Tiklarken garip hissettiriyordu onun haricinde bir sikintisi yoktu. Sensor acisindan hepsi gayet iyi. Elin buyuk ise Model D'yi onerebilirim tam oturuyor.

O ile D modellerini kullandım ve eğer elin büyük ise D modelini tercih etmeni öneririm, ele O modeline göre daha çok oturuyor ama drag click falan yapacaksan O modelini öneriyorlar bende ilk başta o yüzden O'yu aldım ama yapmayı beceremedim. Yani D modeli bana göre daha iyi daha rahat ve aralarında ağırlık konusunda neredeyse hiç bir fark yok o konuda bir sıkıntın olmasın.

Kablolu model O kullanıyorum çok memnunum kablolu olduğuna bakma kablosu çok hafif varla yok arasında ama kablosuz modelin sensörü daha iyi alabilirsan wireless model O öneririm elin çok büyük değil ise güzel mouse.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,452
Üyeler
190,750
Son üye
CptYBH
Geri