Neler Yeni

GM 21 Plus Alınır Mı? (2000TL)

Klearez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emre
Alanilirsiniz. Benim twl in işlemcisi aynı ram i aynı kamerasi ayni sayilir ekran paneli ayni hafiza ayni sadice batarya birazcik daha fazla 1 yil oldu alali bir yil daha gider sonuçta bende cok oyun oynamiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ana ekrandır telefondur instagram dır kasmaz onlar
Anladım teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.technopat.net/sosyal/konu/general-mobi-le-gm21-plus-alinir-mi.1533776/ bu forumda mesela önermiyorlar.

Microsoft

80+ Bronze

Klearez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emre

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Sitenin güvenirliği konusunda sorun yok bende biliyorumda babam mağazaya gidip elden almak istiyor.
O durumda 3/32 GB versiyonuna bütçeniz yetiyor.
Bence durumu anlatın ve internetten almaya ikna edin.
Güvenilirlik konusunda da bir problem yok dediniz zaten,sadece elinize gelmesi bir kaç gün aksayacak o kadar.

Akiran

80+ Silver
Bu bütçeye alınabilecek şahsen en iyi telefon Realme C21,öneririm.
Realme C21 ile General Mobile GM 21 Plus'ın işlemcisi, depolama boyutu, RAM miktarı ve ekran çözünürlüğü aynı. Malzeme kalitesini ve kamera karşılaştırmasını bilmiyorum. General Mobile'ın en büyük sorunu ise güncelleme desteği diye biliyorum.

Klearez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emre
O durumda 3/32 GB versiyonuna bütçeniz yetiyor.
Bence durumu anlatın ve internetten almaya ikna edin.
Güvenilirlik konusunda da bir problem yok dediniz zaten,sadece elinize gelmesi bir kaç gün aksayacak o kadar.
Anlattım ama olmuyor. GM 21 Plus var oda iyi mi? bilemiyorum.

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Realme C21 ile General Mobile GM 21 Plus'ın işlemcisi, depolama boyutu, RAM miktarı ve ekran çözünürlüğü aynı. Malzeme kalitesini ve kamera karşılaştırmasını bilmiyorum. General Mobile'ın en büyük sorunu ise güncelleme desteği diye biliyorum.
Realme'yi öne geçiren noktası satış sonrası hizmeti,desteği ve dediğiniz gibi bariz güncelleme desteği farkı.
GM kullanıyorum ve saf android telefon olmasına rağmen sadece 1 kere güncelleme aldı.
Neredeyse aynı fiyat cihazlar siz olsanız Gm mi alırdınız ?

Klearez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emre
Realme'yi öne geçiren noktası satış sonrası hizmeti,desteği ve dediğiniz gibi bariz güncelleme desteği farkı.
GM kullanıyorum ve saf android telefon olmasına rağmen sadece 1 kere güncelleme aldı.
Neredeyse aynı fiyat cihazlar siz olsanız Gm mi alırdınız ?
tabii ki GM almazdımda şu an elimde tek seçenek bu var.

Top Bottom