Sheader
80+ Silver
Dahası
Sıkıntı batarya gibi görünüyor arka kapağı açılıyorsa bir şişlik bir sıkıntı görünüyor mu bataryada bir kontrol et. Eğer açılmıyorsa bir telefoncu bakabilirSıkıntı board da değil bataryada ise?
Cihaz şarj oluyor mu komple ? şarj ibaresi çıkıyormu? %100 şarj yaptıkdan sonra 1 2 saat içerisinde bitiyorsa o zaman Batarya sorunludur, Gm8 batarya diye aratırsan yine el tecrüben var ise kendinde yapabilirsin.Sıkıntı board da değil bataryada ise?
Şarj girişinin sağında ve solunda 2 adet tors vidası var. Elinde buna uygun tornavidan var ise açıp kendinde kontrol edebilirsin bataryayı. Bu konuda hiç bilgin yoksa, arkadaşında söylediği gibi ya servise gönder yada telefoncuya gönder. Orası sana kalmışSıkıntı batarya gibi görünüyor arka kapağı açılıyorsa bir şişlik bir sıkıntı görünüyor mu bataryada bir kontrol et. Eğer açılmıyorsa bir telefoncu bakabilir
Cihaz şarj oluyor mu komple ? şarj ibaresi çıkıyormu? %100 şarj yaptıkdan sonra 1 2 saat içerisinde bitiyorsa o zaman Batarya sorunludur, Gm8 batarya diye aratırsan yine el tecrüben var ise kendinde yapabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şarj girişinin sağında ve solunda 2 adet tors vidası var. Elinde buna uygun tornavidan var ise açıp kendinde kontrol edebilirsin bataryayı. Bu konuda hiç bilgin yoksa, arkadaşında söylediği gibi ya servise gönder yada telefoncuya gönder. Orası sana kalmış
Tamam hocam halloldu tesekurrlerCihaz şarj oluyor mu komple ? şarj ibaresi çıkıyormu? %100 şarj yaptıkdan sonra 1 2 saat içerisinde bitiyorsa o zaman Batarya sorunludur, Gm8 batarya diye aratırsan yine el tecrüben var ise kendinde yapabilirsin.
Şarj girişinin sağında ve solunda 2 adet tors vidası var. Elinde buna uygun tornavidan var ise açıp kendinde kontrol edebilirsin bataryayı. Bu konuda hiç bilgin yoksa, arkadaşında söylediği gibi ya servise gönder yada telefoncuya gönder. Orası sana kalmış
Cihaz şarj oluyor mu komple ? şarj ibaresi çıkıyormu? %100 şarj yaptıkdan sonra 1 2 saat içerisinde bitiyorsa o zaman Batarya sorunludur, Gm8 batarya diye aratırsan yine el tecrüben var ise kendinde yapabilirsin.
Tamam hocam halloldu tesekurrlerCihaz şarj oluyor mu komple ? şarj ibaresi çıkıyormu? %100 şarj yaptıkdan sonra 1 2 saat içerisinde bitiyorsa o zaman Batarya sorunludur, Gm8 batarya diye aratırsan yine el tecrüben var ise kendinde yapabilirsin.
Aynı sorun bende de oldu garantisi bittiği için sokaktaki bı tamirciye götürdüm içinden bı direnç kopmuştu onu lehimledi ve yeni batarya taktı toplam 120 TL gibi bir fiyat aldıTelefon şarjda iken yavaş şarj olduğunu fark ettim tamamen bitince ise şarja takınca asagidaki işaret geliyor ve gitmiyor sorun sizce ne olabilir
valla konua ctıktıan 30dakka sonra duzeldı bıızmkı sıkıntı olmadı gm lerde gaıba kronık agrıoza var gm20 kullanan arkadasımın da sarj ıleılgılı bır arızası cıktı telefon sarj olmuypr hocamAynı sorun bende de oldu garantisi bittiği için sokaktaki bı tamirciye götürdüm içinden bı direnç kopmuştu onu lehimledi ve yeni batarya taktı toplam 120 TL gibi bir fiyat aldı
Gm20 kullanıyorum herhangi bir şarj problemi yaşamadım. Çevremde kullanan kişilerden de böyle bir şey duymadım. Garantisi var ise servise göndermenizi tavsiye ederim.valla konua ctıktıan 30dakka sonra duzeldı bıızmkı sıkıntı olmadı gm lerde gaıba kronık agrıoza var gm20 kullanan arkadasımın da sarj ıleılgılı bır arızası cıktı telefon sarj olmuypr hocam