Onurkotlutok05
80+ Gold
300 500 tl bir şey olabilirtelefoncu soketi değiştirse kaça patlar sence
300 500 tl bir şey olabilirtelefoncu soketi değiştirse kaça patlar sence
tamda sıkışık olduğumuz zamanda oldu ya yapacak bir şey yok eywallah hocam yardım için300 500 TL bir şey olabilir
dün gece tüm tozları bi pipet yardımıyla temizlemeye çalıştımSoketin içinde toz ve kir birikmiş olabilir. Küçük bir iğne ile zarar vermeden içindeki tozları temizleyebilirsin. Büyük ihtimalle düzelecektir fiziksel bir hasar yoksa.
Bu sefer akciğerler şarj olmayacaktamda sıkışık olduğumuz zamanda oldu ya yapacak bir şey yok eywallah hocam yardım için
Mesaj otomatik birleştirildi:
dün gece tüm tozları bi pipet yardımıyla temizlemeye çalıştım
Tam girip girmemesiyle ilgili bir sorun yok zaten. İçerisi toz dolduğunda kablonun ucundaki iletken kısımlar görevini yerine getiremiyor. Küçük bir iğnenin ucuna varsa çift taraflı bant yoksa normal selo bantı kesip yuvarlak şekilde bir ucundan diğer ucuna yapıştırıp sonra düz hale getirip iğnenin ucuna yapıştır. O şekilde temizlemeyi dene içerideki tozları %80 alacaktır bant.tam giriyor hocam onda sıkıntı yok
deneyeceğim hocam olursa yazarım teşekkürlerTam girip girmemesiyle ilgili bir sorun yok zaten. İçerisi toz dolduğunda kablonun ucundaki iletken kısımlar görevini yerine getiremiyor. Küçük bir iğnenin ucuna varsa çift taraflı bant yoksa normal selo bantı kesip yuvarlak şekilde bir ucundan diğer ucuna yapıştırıp sonra düz hale getirip iğnenin ucuna yapıştır. O şekilde temizlemeyi dene içerideki tozları %80 alacaktır bant.
Yalnız bant çok kalın olmasın yoksa şarj yuvasına sokamazsın iğneyi.
maalesefki işe yaramadı hocamTam girip girmemesiyle ilgili bir sorun yok zaten. İçerisi toz dolduğunda kablonun ucundaki iletken kısımlar görevini yerine getiremiyor. Küçük bir iğnenin ucuna varsa çift taraflı bant yoksa normal selo bantı kesip yuvarlak şekilde bir ucundan diğer ucuna yapıştırıp sonra düz hale getirip iğnenin ucuna yapıştır. O şekilde temizlemeyi dene içerideki tozları %80 alacaktır bant.
Yalnız bant çok kalın olmasın yoksa şarj yuvasına sokamazsın iğneyi.
O halde ya şarj soketinde sorun var ya da kabloda. Başka kabloyla ve adaptörle şarj etmeyi denedin mi?maalesefki işe yaramadı hocam
O zaman sorun şarj soketinde. Nerede yaşıyorsun? Ona göre yaptırabileceğin yer önereyim.denedim ancak olmadı
Telefoncuya değil de Xiaomi servislerine götürsen daha iyi olur. Kadıköy de en bilindik Teknoway var ve onun gibi birkaç yer daha var. Bu yerlere götürmen hem daha ekonomik olur hem işçilikleri genel olarak daha iyi.İstanbul bağcılarda oturuyorumda telefonu aldığım telefoncuya götümeyi düşünüyorum
kısa süreli çözüm olarak düzelttim madi durum düzeldiği zaman soket değişimine götüreceğim teşekkürler yardımlarınız içinTelefoncuya değil de Xiaomi servislerine götürsen daha iyi olur. Kadıköy de en bilindik Teknoway var ve onun gibi birkaç yer daha var. Bu yerlere götürmen hem daha ekonomik olur hem işçilikleri genel olarak daha iyi.