Yardım Bimcell mobil veri çok yavaş

cansux

80+
Reaksiyon skoru
124
Merhaba, bimcell kullanıyorum. Mobil veri çok yavaş WhatsApp'dan mesaj gönderirken, telegrama girerken en basiti trendyol gibi sitelere girerken bile çok geç açılıyor mesajlarım gitmiyor. Bu sorunu nasıl düzeltirim, hat full çekiyor gözüküyor telefonum redmi note 8 pro. Şehir merkezinde yaşıyorum. Varsa uygun fiyatlı operatör ( dk ve internet konusunda, faturasız) önerilerinizi de alabilirim.

Merhaba, bimcell kullanıyorum. Mobil veri çok yavaş WhatsApp'dan mesaj gönderirken, telegrama girerken en basiti trendyol gibi sitelere girerken bile çok geç açılıyor mesajlarım gitmiyor. Bu sorunu nasıl düzeltirim, hat full çekiyor gözüküyor telefonum redmi note 8 pro. Şehir merkezinde yaşıyorum. Varsa uygun fiyatlı operatör ( dk ve internet konusunda, faturasız) önerilerinizi de alabilirim.
Bende bimcell kullanıyorum ama aksine iyi çekiyor ve girebiliyorum rahatça belki telefon kaynaklı ya da oturduğunuz yer ile alakası olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde Ayarlar>Simkart ve mobil ağlar>Hattınızı seçin>Erişim noktası adları>Türk Telekom Internet>En altta APN protokolü ve APN dolaşım protokolü bu ikisini sadece IPV4 olacak şekilde ayarlayın.
Bunun hiç bir zararı yoktur artısı ağ trafiğini azaltır.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,522
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri