Neler Yeni

Öneri GM5 Plus D batarya önerisi

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
GM5 Plus D model telefonum var bataryası çok hızlı gidiyor ve eminim bir problemi var. 2016 dan beri kullanıyorum son zamanlarda çok sık kullanmasam da yine de bataryası çok hızlı bitiyor.
Bir tane batarya almak istiyorum fakat karar veremedim. Bu yüzden sizlere sormak istiyorum.

Şöyle bir şey buldum sizce alınır mı? Daha düşük fiyata daha iyisini bulabilir miyim?
https://www.hepsiburada.com/deji-ge...mah-batarya-p-HBV00000XJC2I?magaza=Woyax Deji (içinden tornavida seti de çıkıyormuş)

Sağlık değerleri:
1627825483680.png

Nikmikyok

80+
Zamanında kullandığım bir telefondu gm 5 plus d
2 ayrı batarya almıştım biri hiçbir işe yaramamıştı orjinal diye aldım iadelerde de sorun çıkmıştı,
sonrasında bende araştırdım ve deji batarya aldım, 1 hafta sonrasında da telefonu sattım.
1 günü çıkarıyordu deji batarya ile fena değildi.

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zamanında kullandığım bir telefondu gm 5 plus d
2 ayrı batarya almıştım biri hiçbir işe yaramamıştı orjinal diye aldım iadelerde de sorun çıkmıştı,
sonrasında bende araştırdım ve deji batarya aldım, 1 hafta sonrasında da telefonu sattım.
1 günü çıkarıyordu deji batarya ile fena değildi.
Sizce fiyatını hak ediyor mu?

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk bataryasının ilk hali gibi diyebilirim kullandığım 1 hafta için ama uzun süre kullanmadım, net bir cevap vermem doğru olmaz.
Yorumunuz için teşekkürler. Bakalım bu ay alacağım gibi eğer unutmazsam buraya yazarım sonuçları.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Jugujugule
GM5 Plus D model telefonum var bataryası çok hızlı gidiyor ve eminim bir problemi var. 2016 dan beri kullanıyorum son zamanlarda çok sık kullanmasam da yine de bataryası çok hızlı bitiyor.
Bir tane batarya almak istiyorum fakat karar veremedim. Bu yüzden sizlere sormak istiyorum.

Şöyle bir şey buldum sizce alınır mı? Daha düşük fiyata daha iyisini bulabilir miyim?
https://www.hepsiburada.com/deji-general-mobile-gm5-plus-3100mah-batarya-p-HBV00000XJC2I?magaza=Woyax Deji (içinden tornavida seti de çıkıyormuş)

Sağlık değerleri:
Alıntıyı görüntüle
Kanka buna nerden bakıyorsun bende sağlık çıkmıyor

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit

https://www.hepsiburada.com/deji-general-mobile-gm5-plus-3100mah-batarya-p-HBV00000XJC2I?magaza=Woyax Deji (içinden tornavida seti de çıkıyormuş)

Sağlık değerleri:
Alıntıyı görüntüle
Batarya alacaksan orijinalden sonra Deji gayet iyi bir markadır.

Top Bottom