Neler Yeni

Gmail ile Forza Oynamak ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kuzey Bayram
Arkadaşlar benim gmail hesabım var her şeyim onun üstüne (instagram alişveriş siteleri ve oyun uygulamaları vb ) şimdi ben forzayıda bununla oynamak istiyorum hesap açtım gmail ile oldu ama ben xbox alıcam salona koymak için arkadaşlar geldiginde fifa pes oynamak için ben fifanın online modunuda kariyerinide pc de oynuyorum originde aynı gmail ile şimdi ben fifayı açtıgım zaman aynu origin hesabım ile giriş yapınca ilerlememe bir şey olur mu yoksa ikisi alakasız sıfır dan mı başlar ?

Efe_Tkn

80+ Bronze
anlayan olursa yazsın cevaplıycam.

jexper67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Eren Özkan
anlayan olursa yazsın cevaplıycam.
''Arkadaşlar benim gmail hesabım var. Her şeyim onun üstüne (instagram, alışveriş siteleri ve oyun uygulamaları vb. ) kayıtlı. Şimdi ben Forza'yı bu gmail ile oynamak istiyorum. Forza'yı oynamak için Gmailimle bir hesap oluşturdum. Ama xBox alacağım. Bu yüzden ben FIFA'nın online modunu PC'de bu açtığım hesap ile oynuyordum.'' Buraya kadar çevire bildim. Gerisi sende, kafam almadı son cümleyi.

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Arkadaşlar benim gmail hesabım var her şeyim onun üstüne (instagram alişveriş siteleri ve oyun uygulamaları vb ) şimdi ben forzayıda bununla oynamak istiyorum hesap açtım gmail ile oldu ama ben xbox alıcam salona koymak için arkadaşlar geldiginde fifa pes oynamak için ben fifanın online modunuda kariyerinide PC de oynuyorum originde aynı gmail ile şimdi ben fifayı açtıgım zaman aynu origin hesabım ile giriş yapınca ilerlememe bir şey olur mu yoksa ikisi alakasız sıfır dan mı başlar ?
Daha anlaşılır yaz anlamadık demek istemişler cevap vereceklermiş.

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
Pc orijindeki fifa ilerlemesini aynı hesapla xbox ta açınca kaldığı yerden devam eder mi diyor arkadaş

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kuzey Bayram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dışarıda olduğum için biraz hızlı yazdım evet saçma olmuş ama boşverin sizden gelecek yardım gelmesin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,751
Üyeler
166,077
Son üye
oytunocal
Top Bottom