Ryzen-Mustafa
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 36
- İsim
- Mustafa Kaldırımcı
Herkese selamlar GMP Downloader hakkında tekrardan konu açayım dedim,
Benim kendi çapımda kodlamış olduğum bir yazılım, projedir.Bundan önceki konuda bahsetmiştim, ve indirmeniz için kullanmış olduğunuz antivirüs yazılımını devredışı bırakmanızı söylemiştim.
Ancak bazı arakdaşlar virüs bulaşır bir şey olur korkusuyla yüklemedi veya yüklemek istemedi.
Ben bu projenin üzerinde epey bir vakit geçiriyorum geliştiriyorum çaba harcıyorum Windows için en iyi optimizasyonu nasıl sağlarım diye araştırlamalar yapıyorum.
Diyeceğim şu ki bu yazılımın içinde herhangi bir zararlı içerik yoktur.
Algılanan Virüsler
Trojan.Malware.300983.susgen = False positive (Zararsızdır)
SecureAge APEX = False positive (Zararsızdır)
Cylance = False positive (Zararsızdır) + Google setup`ı taratırsanız onun içindede bulunur, veya OperaGX
Program:Win32/Wacapew.C!ml = False positive (Zararsızdır)
Eğer kurulumda sorun yaşayrsanız antivirüsü devre dışı bırakmanız yeterlidir, sisteminizi savunmasız bırakmayacaktır
İsteyenler bakabilir.
Virüs Total
İndirme Linki
Launcher Uİ de bulunan versionu seçip indirin, kurun.
Not
Aklınıza takılan soruları cevaplayacağım tekrardan, ve yazdığım virüsleri araştırırsanız zarasız oludğunu anlarsınız, ayrıca görsellere eski ve şimdiki hallerini kısaca yükledim bakabilrisniz.
Şuanda sizlere yüklü şekilde gelecek version 1.1.5 BETA sürümü halen daha üzerinde çalışılıyor.
Design byGMP Studio
Laucnher Uİ Düzenlemesi
ESKİ Version
YENİ Version
Benim kendi çapımda kodlamış olduğum bir yazılım, projedir.Bundan önceki konuda bahsetmiştim, ve indirmeniz için kullanmış olduğunuz antivirüs yazılımını devredışı bırakmanızı söylemiştim.
Ancak bazı arakdaşlar virüs bulaşır bir şey olur korkusuyla yüklemedi veya yüklemek istemedi.
Ben bu projenin üzerinde epey bir vakit geçiriyorum geliştiriyorum çaba harcıyorum Windows için en iyi optimizasyonu nasıl sağlarım diye araştırlamalar yapıyorum.
Diyeceğim şu ki bu yazılımın içinde herhangi bir zararlı içerik yoktur.
Algılanan Virüsler
Trojan.Malware.300983.susgen = False positive (Zararsızdır)
SecureAge APEX = False positive (Zararsızdır)
Cylance = False positive (Zararsızdır) + Google setup`ı taratırsanız onun içindede bulunur, veya OperaGX
Program:Win32/Wacapew.C!ml = False positive (Zararsızdır)
Eğer kurulumda sorun yaşayrsanız antivirüsü devre dışı bırakmanız yeterlidir, sisteminizi savunmasız bırakmayacaktır
İsteyenler bakabilir.
Virüs Total
İndirme Linki
Launcher Uİ de bulunan versionu seçip indirin, kurun.
Not
Aklınıza takılan soruları cevaplayacağım tekrardan, ve yazdığım virüsleri araştırırsanız zarasız oludğunu anlarsınız, ayrıca görsellere eski ve şimdiki hallerini kısaca yükledim bakabilrisniz.
Şuanda sizlere yüklü şekilde gelecek version 1.1.5 BETA sürümü halen daha üzerinde çalışılıyor.
Design byGMP Studio
Laucnher Uİ Düzenlemesi
ESKİ Version
YENİ Version
Son düzenleme: