GMP Downloader - (1.1.6 UPDATE)

Güncelleme sistemini nasıl geliştirelim?

• Kullanıcı kendisi güncellesin

Oylar: 4 28.6%
  • Yeniden desing yap kodla

Oylar: 0 0.0%
  • Güncelleme sistemi bence güzel

Oylar: 1 7.1%
  • Girişte kendini güncellesin

Oylar: 9 64.3%

• Oy kullanan toplam üye
    14
Benim kendi çapımda geliştirdiğim yazılımları bunun üzerinde yayınlayacağım, Windows performansı için en iyi ayarları yapacaktır ve şuanda kendim test ediyorum. FPS de oldukça etki edecektir. %27 farkı var Valorant üzerinde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum konuyu oku istersen :)
Başarılar kardeşim.

Eskisi daha güzel gözüküyor.

Benim kendi çapımda geliştirdiğim yazılımları bunun üzerinde yayınlayacağım, Windows performansı için en iyi ayarları yapacaktır ve şuanda kendim test ediyorum. FPS de oldukça etki edecektir. %27 farkı var Valorant üzerinde.

Dostum konuyu oku istersen :)
hocam lütfen müsait misiniz bir soru sorayım da özelden size

Değerlendirmeniz için teşekkürler, ancak eski sisteme malesef ki dönemem.

Sorabilirsiniz. tabi :)
Kaynak kodları/paketleri falan paylaş ben dönerim :D.

Kaynak kodları/paketleri falan paylaş ben dönerim :D.
Kaynak kodları şuanda paylaşmayı düşünmüyorum eski versionu paylamıştım ancak dağınık bir paket şuanda, ilerde kodları derlediğimde paylaşmayı düşünüyorum.

Kaynak kodları şuanda paylaşmayı düşünmüyorum eski versionu paylamıştım ancak dağınık bir paket şuanda, ilerde kodları derlediğimde paylaşmayı düşünüyorum.
Eski konuyu bulamadım kanki. Bu program ne işe yarıyor?

FPS Boost programı gibi bir şey. Başarılar.
Evet, ancak piyasada bulunan programlardan farkı ise çok fazla detaya sahip olacak ve bir sihirbaz ile tüm windows sürümünüzü optimize edebilecek.Teşekkürler.

Bu tip optimizasyon uygulamalarını çok tavsiye etmem ve kullanmam da ancak programlama bakımından başarılı buldum, ülkemizde de işe ilgisi olanların arttığını görmek çok güzel. Tebrik ederim ve başarılarının devamını dilerim. Visual Studio'dan mı yaptın bu arada?

Evet Visual Studio 2019 sürümünde kodlandı. Desteğiniz için teşekkürler. :)
Bu tip optimizasyon uygulamalarını çok tavsiye etmem ve kullanmam da ancak programlama bakımından başarılı buldum, ülkemizde de işe ilgisi olanların arttığını görmek çok güzel. Tebrik ederim ve başarılarının devamını dilerim. Visual Studio'dan mı yaptın bu arada?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,152
Üyeler
184,398
Son üye
2celf
Geri