Neler Yeni

GMP Downloader - (1.1.6 UPDATE)

Güncelleme sistemini nasıl geliştirelim?

• Kullanıcı kendisi güncellesin

Oylar: 4 28.6%
  • Yeniden desing yap kodla

Oylar: 0 0.0%
  • Güncelleme sistemi bence güzel

Oylar: 1 7.1%
  • Girişte kendini güncellesin

Oylar: 9 64.3%

• Oy kullanan toplam üye
    14

Akiran

80+ Silver
Herkese selamlar GMP Downloader hakkında tekrardan konu açayım dedim,

Benim kendi çapımda kodlamış olduğum bir yazılım, projedir.Bundan önceki konuda bahsetmiştim, ve indirmeniz için kullanmış olduğunuz antivirüs yazılımını devredışı bırakmanızı söylemiştim.
Ancak bazı arakdaşlar virüs bulaşır bir şey olur korkusuyla yüklemedi veya yüklemek istemedi.
Ben bu projenin üzerinde epey bir vakit geçiriyorum geliştiriyorum çaba harcıyorum Windows için en iyi optimizasyonu nasıl sağlarım diye araştırlamalar yapıyorum.
Diyeceğim şu ki bu yazılımın içinde herhangi bir zararlı içerik yoktur.
Algılanan Virüsler
Trojan.Malware.300983.susgen = False positive (Zararsızdır)
SecureAge APEX = False positive (Zararsızdır)
Cylance = False positive (Zararsızdır) + Google setup`ı taratırsanız onun içindede bulunur, veya OperaGX
Program:Win32/Wacapew.C!ml = False positive (Zararsızdır)
Eğer kurulumda sorun yaşayrsanız antivirüsü devre dışı bırakmanız yeterlidir, sisteminizi savunmasız bırakmayacaktır
İsteyenler bakabilir.

Virüs Total
İndirme Linki

Launcher Uİ de bulunan versionu seçip indirin, kurun.

Not
Aklınıza takılan soruları cevaplayacağım tekrardan, ve yazdığım virüsleri araştırırsanız zarasız oludğunu anlarsınız, ayrıca görsellere eski ve şimdiki hallerini kısaca yükledim bakabilrisniz.
Şuanda sizlere yükle şekilde gelecek version 1.1.4 sürmüdür.1.1.5 sürümü şuanda BETA`da halen daha üzerinde çalışılıyor.
Design byGMP Studio

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öncelikle elinize sağlık, programın tasarımını Ubisoft Connect'e benzetmedim değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mustafa Kaldırımcı
Öncelikle elinize sağlık, programın tasarımını Ubisoft Connect'e benzetmedim değil.
Evet çoğu kişi Ubisoft diyor, kendime göre bişey yapmıştım hoşuma gitti ama değiştidim şuanda. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mustafa Kaldırımcı

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
elinize sağlık. Umarım kararlı ve güzel çalışan bir program yaparsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mustafa Kaldırımcı
elinize sağlık. Umarım kararlı ve güzel çalışan bir program yaparsınız.
Teşekkürler, Şuanda testler olumlu yönde.Örnekverecek olursak Apex Legends üzerinde bulunduğunuz bölgede düşük FPS alıyorsanız mesela 85 FPS olsun o bölgede benim testlerime göre şuanda 115 - 120 FPS alınabiliyor abartısız söyleyebilirim aynı ayarlarda, Tekrardan Teşekkürler. :)

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
Teşekkürler, Şuanda testler olumlu yönde.Örnekverecek olursak Apex Legends üzerinde bulunduğunuz bölgede düşük FPS alıyorsanız mesela 85 FPS olsun o bölgede benim testlerime göre şuanda 115 - 120 FPS alınabiliyor abartısız söyleyebilirim aynı ayarlarda, Tekrardan Teşekkürler. :)
biraz ayrıntı bilgi olarak sormuş olacağım ama sizin yaptığınızı yapan diğer programlardan farklarınız neler acaba? Neler kilit nokta olarak farklı sanırım onlar bir şey üzerine yoğunlaşırken siz bütün sistemi mi hızlandırmaya çalışıyorsunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mustafa Kaldırımcı
biraz ayrıntı bilgi olarak sormuş olacağım ama sizin yaptığınızı yapan diğer programlardan farklarınız neler acaba? Neler kilit nokta olarak farklı sanırım onlar bir şey üzerine yoğunlaşırken siz bütün sistemi mi hızlandırmaya çalışıyorsunuz?
Diğer programlar genelde temizlemeyle PC hızlandırmaya çalıştırırlar ancak bu yanlıştır.Önbelleği temizlerseniz her seferinde İşlemci, Ekran Kartı,Ram,SSD gibi donanımlar sürekli tekrardan önbelleğe almaya çalışır.Oyunu kapat aç yaparsanız oyun rahatlar. Benim yaptığım işlemler şuanda Ekran kartı, İşlemci, Ram gibi donanımlar üzerinden yapılmaktadır. Bu ayarlar Windows tarafından sağlanmaktadır. Uygulamanın üzerinde çalıştığım bir sihirbaz olacak, bu sihirbaz üzerinden Bilgisayarınızı çeşitli şekilde Performans artışı sağlayacaksınız, Bu yazılım şuanda Test ediliyor, yazılımda bulunan araçlardaki sorunlar çözüldüğü zaman sihirbazı yayınlayacağım. Teşekkürler şimdiden. :)

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
Diğer programlar genelde temizlemeyle PC hızlandırmaya çalıştırırlar ancak bu yanlıştır.Önbelleği temizlerseniz her seferinde İşlemci, Ekran Kartı,Ram,SSD gibi donanımlar sürekli tekrardan önbelleğe almaya çalışır.Oyunu kapat aç yaparsanız oyun rahatlar. Benim yaptığım işlemler şuanda Ekran kartı, İşlemci, Ram gibi donanımlar üzerinden yapılmaktadır. Bu ayarlar Windows tarafından sağlanmaktadır. Uygulamanın üzerinde çalıştığım bir sihirbaz olacak, bu sihirbaz üzerinden Bilgisayarınızı çeşitli şekilde Performans artışı sağlayacaksınız, Bu yazılım şuanda Test ediliyor, yazılımda bulunan araçlardaki sorunlar çözüldüğü zaman sihirbazı yayınlayacağım. Teşekkürler şimdiden. :)
elinize sağlık.Bilgiler için teşekkür ederim.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,391
İsim
Mert Metshi
Yanlış anlamayın ama zararsız olsa da neden içinde virüs çıkıyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mustafa Kaldırımcı
Opera ve google kullananlarada tavisyem kullanmayın ozaman :) - Virüs Total : https://www.virustotal.com/gui/file...31c119761bbef0b1bd4a85c043fb0bc9069/detection
Mesaj otomatik birleştirildi:

Visual Studio da kodlanan programlarda genelde 3-4 tane virüs bulabilir. Yazılımın sertifikası yok.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Eline sağlık.

Top Bottom