Link var mı19.5 verenler var zaten
Ben 20.750 aldım gayet güzel sen bakma milleteBu fiyata alınır mı arkadaşlar
20250 ye buldum bitane alıcam valla arkadaşlar ne biliyim belki çok bilmediğimden markaya bakıyorum i512400f güzel Asus dual 4060 Asus anakart thermaltake kasa bana iyi geldiBen 20.750 aldım gayet güzel sen bakma millete
hangi ilde buldun20250 ye buldum bitane alıcam valla arkadaşlar ne biliyim belki çok bilmediğimden markaya bakıyorum i512400f güzel Asus dual 4060 Asus anakart thermaltake kasa bana iyi geldi
Çorumhangi ilde buldun
bursada var daha ucuz onu al 19800 diyor pazarlık yapar belki beyaz hemdeÇorum
Dostum sarı sitede goat v3 yazınca bile arama yerine çıkıyor 19.5 a. Ayrıca bilerek yazmayanlar var sistemi kendisi almış gibi gösterenler onlarıda tek tek arayıp buluyorsun genelde i5 12400f 4060 yazınca arama yerine çıkıyor 19 a pazarlık yapabilirsin çok var çünkü piyasadaLink var mı
kötü demedim zaten tam olarak fp bi ürün 16 bindi satış fiyatı al satçılara 5k vermeyi normal karşılıyorsan sorun yok zatenBen 20.750 aldım gayet güzel sen bakma millete
Teşekkürler hocam bakıyorumDostum sarı sitede goat v3 yazınca bile arama yerine çıkıyor 19.5 a. Ayrıca bilerek yazmayanlar var sistemi kendisi almış gibi gösterenler onlarıda tek tek arayıp buluyorsun genelde i5 12400f 4060 yazınca arama yerine çıkıyor 19 a pazarlık yapabilirsin çok var çünkü piyasada
Mesaj otomatik birleştirildi:
kötü demedim zaten tam olarak fp bi ürün 16 bindi satış fiyatı al satçılara 5k vermeyi normal karşılıyorsan sorun yok zaten