Neler Yeni

Göbek mi sarkma mı ?

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
953
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Merhaba,

1.65 Boy
Şuan 73 Kilo 26 Yaş

Geçen sene 1 haziranda diyet ve spora başlamıştım 127 kiloydum.
Şuan 73 kiloya kadar düştüm kollarımda bacaklarımda omuzlarımda göğüslerimde hiç sarkma olmadı. Ama göbeğimde sarkma var sanırım çünkü göbeğim erimiyor bunun sarkmamı yoksa yağ mı göbek mi nasıl anlarım doktora görünmem gerekir mi ?
Ve ayrıca kaç kilo olmalıyım şuanda artık kilo vermekten çok yağ yakımı için uğraşmalıyım diye düşünüyorum.

Diyet ve sporuma devam ediyorum muhakkak o göbek gidecek.

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Göksel
niye gitsin ki model mi olacaksın ? kilo verdikçe daha sağlıklı mı olacağını zannediyorsun 73 kilo 26 yaşında biri için 1.65 boy için ideal zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

büyük ihtimal deri sarkması zaten göbeğinde ki 50 kilo vermişsin

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
953
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
niye gitsin ki model mi olacaksın ? kilo verdikçe daha sağlıklı mı olacağını zannediyorsun 73 kilo 26 yaşında biri için 1.65 boy için ideal zaten

büyük ihtimal deri sarkması zaten göbeğinde ki 50 kilo vermişsin
Niye gitmesin düz göbek istemek hata mı ?

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
916
İsim
Sercan GÖKALP
Ya boş boş konuşuyor sen bakma millete bu kadar azmi sen göstermişsin tabii ki de sana göre en iyisini istemek hakkın yoksa gidip ameliyat olup vermeyi de seçebilirdin ama sen zor yolu seçip başarmışsın. Kadir hoca YouTube kanalına Bir bak istersen önemli bir tane personal trainer bu adama kilo verdirdi adam 60 yaşına yakın neredeyse onda da aynı karnında sarkmalar oldu ama koçu antrenmanla bununla eriyip karnına yapışacağını söylüyordu istersen o videoya bir bak belki sana bir fikir verir

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Göksel
deri sarkmasıdır o göbek dediğin şey eğer ki değilse ve 73 kiloda göbekli duruyorsan sorunu kilo vererek değil kas yaparak çözmeye çalış

Ya boş boş konuşuyor sen bakma millete bu kadar azmi sen göstermişsin tabii ki de sana göre en iyisini istemek hakkın yoksa gidip ameliyat olup vermeyi de seçebilirdin ama sen zor yolu seçip başarmışsın. Kadir hoca YouTube kanalına Bir bak istersen önemli bir tane personal trainer bu adama kilo verdirdi adam 60 yaşına yakın neredeyse onda da aynı karnında sarkmalar oldu ama koçu antrenmanla bununla eriyip karnına yapışacağını söylüyordu istersen o videoya bir bak belki sana bir fikir verir
o adamın kullandığı anabolikleri bilmeden konuşma adam 20 kilo kas koydu üzerine ben spor hocasıyım zaten bilip bilmeden konuşma

Son düzenleme:

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
916
İsim
Sercan GÖKALP
deri sarkmasıdır o göbek dediğin şey eğer ki değilse ve 73 kiloda göbekli duruyorsun sorunu kilo vererek değil kas yaparak çözmeye çalış

o adamın kullandığı anabolikleri bilmeden konuşma adam 20 kilo kas koydu üzerine ben spor hocasıyım zaten bilip bilmeden konuşma
Spor hocası olman bomboş konuştuğun gerçeğini değiştirmiyor. Madem Spor hocasısın adama yardımcı ol Bir fikir var ya da bir öneride bulun ne yapacaksın model mi olacaksın diyerek mi spor hocalığı yapıyorsun sen? Madem konudan çok iyi anlıyorsun o zaman arkadaşa yardımcı ol nasıl bir yol izlemesi gerektiğini söyle boş boş model mi olacaksın diye konuşma

duayen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Attila Timur
karın germe ameliyatı oldum geçen sene, yüzün gözükmeden fotonu atarsan yardımcı olayım

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Mustafa Aydemir
deri sarkmasıdır o göbek dediğin şey eğer ki değilse ve 73 kiloda göbekli duruyorsun sorunu kilo vererek değil kas yaparak çözmeye çalış

boş boş konuştuğun kısmı neden gitsin ki model mi olacaksın cümlesi sanırım ki haklı ne alaka

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Göksel
Spor hocası olman bomboş konuştuğun gerçeğini değiştirmiyor. Madem Spor hocasısın adama yardımcı ol Bir fikir var ya da bir öneride bulun ne yapacaksın model mi olacaksın diyerek mi spor hocalığı yapıyorsun sen? Madem konudan çok iyi anlıyorsun o zaman arkadaşa yardımcı ol nasıl bir yol izlemesi gerektiğini söyle boş boş model mi olacaksın diye konuşma
verdim zaten öneri daha fazla kilo verme kas yap diye bak yukarda yazmışım

sende bişeyden anlıyormuş gibi kadir hoca yaptı şu yaptı bu yaptı diye konuşma bilmiyorsan yanlış yönlendirme adamın kullandığı steroidleri bilip bilmeden

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
916
İsim
Sercan GÖKALP
verdim zaten öneri daha fazla kilo verme kas yap diye bak yukarda yazmışım

sende bişeyden anlıyormuş gibi kadir hoca yaptı şu yaptı bu yaptı diye konuşma bilmiyorsan yanlış yönlendirme adamın kullandığı steroidleri bilip bilmeden
Adama ilk başta üstten üstten konuşuyorsun model mi olacaksın diye tepki ile karşılaşınca gidip tavsiye veriyorsun. Kadir hoca tabii ki de steroid kullanacak 60 yaşında adam o saatten sonra nasıl yapacak o kadar kası? Eğer bir işte yetkinsen önce model mi olacaksın demek yerine tavsiyeni ver bence. Ayrıca bayağı derin bir tavsiye vermişsin ya gerçekten kimsenin aklına gelmez de mesela daha fazla kilo vermeyi bırakıp kas yapmak fena profesyonel bir tavsiye olmuş

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Göksel
Adama ilk başta üstten üstten konuşuyorsun model mi olacaksın diye tepki ile karşılaşınca gidip tavsiye veriyorsun. Kadir hoca tabii ki de steroid kullanacak 60 yaşında adam o saatten sonra nasıl yapacak o kadar kası? Eğer bir işte yetkinsen önce model mi olacaksın demek yerine tavsiyeni ver bence. Ayrıca bayağı derin bir tavsiye vermişsin ya gerçekten kimsenin aklına gelmez de mesela daha fazla kilo vermeyi bırakıp kas yapmak fena profesyonel bir tavsiye olmuş
adama önce model mi olacaksın dememin sebebi adamın kilosunun normal olduğunu ve daha fazla vermesine gerek olmadığını belirtmek içindi anoreksiya hastalığana yakalanmış bile olabilir 26 yaşında bir erkeğin 70 kilo altına düşmek istemesi bana sağlıklı gelmiyor adama bü yüzden daha fazla kilo vererek daha sağlıklı olamazsın demişim fakat 12ıq lu sen yanlış anlamışsın

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
alperen taha demir
Kral bende buna benzer bişey yaşadım ama ergenlik zamanımda 1 2 sene içerisinde toparladı vücudum tabi bu sırada sporuma gittim beslenmeme dikkat ettim. Sana tavsiye vericek olursam yağ oranın eğer çok düşük değilse bunuda vücudundan anlayabilirsin damarların görüntüsü göğüsündeki görüntü bacakların tabi bunların hepsi genetik faktörlerle de alakalı olduğu için hepsine genel bakman lazım dediğim gibi eğer yağ oranın çok düşük değilse ki zaten 73 e 165 olduğu için çok düşük olduğunu sanmıyorum 68 69 kiloya kadar daha düşüp sonra temiz şekilde kas kütlesi koyabilirsin yavaş yavaş bu sırada da zaten o göbeğin gidicek şekillenicek yavaş yavaş vücudun tabi kilo vermeden direk kas kütlesi koymayada başlayabilirsin burda biraz kişiye kalıyo tercih ama ben olsam ilkini yapardım ha birde karnının gitmesi için vakum yapabilirsin aç karnına ben çok çok faydasını gördüm postürünü acayip düzeltiyo ve göbeğin olsada yok gibi gözüküyo tabi buda kişiden kişiye değişn bişey

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
916
İsim
Sercan GÖKALP
adama önce model mi olacaksın dememin sebebi adamın kilosunun normal olduğunu ve daha fazla vermesine gerek olmadığını belirtmek içindi anoreksiya hastalığana yakalanmış bile olabilir 26 yaşında bir erkeğin 70 kilo altına düşmek istemesi bana sağlıklı gelmiyor adama bü yüzden daha fazla kilo vererek daha sağlıklı olamazsın demişim fakat 12ıq lu sen yanlış anlamışsın
Bak üstten üstten konuşmadığın zaman gayet normal konuşabiliyormuşsun mesela gerçi biraz alıngan bir yapıya da sahipsin herhalde yaptığın bir yanlış suratına vurulduğunda 12 ıq lu falan yazmaya başlamışsın ama olsun zamanla öğrenirsin 👍🏻

Top Bottom