Neler Yeni

Göbek mi sarkma mı ?

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Göksel
Bak üstten üstten konuşmadığın zaman gayet normal konuşabiliyormuşsun mesela gerçi biraz alıngan bir yapıya da sahipsin herhalde yaptığın bir yanlış suratına vurulduğunda 12 ıq lu falan yazmaya başlamışsın ama olsun zamanla öğrenirsin 👍🏻
ilk yazdığım şeylerin aynılarını yazıp sadece açılımlarını anlıcağın dile indirgedim yoksa anlayacağın yoktu

Epiktetos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
İshak Çakır
Öncelikle azmin ve iraden için seni kutlarım kardeşim . Sarkma olma ihtimali var fazlaca bir kiloyu kısa sayılabilecek bir süreçte vermişsin ,bir cilt doktoruna görünmek faydalı olabilir . Aslında sarkan bölgeyi elinle kavradığında bir doluluk gelmiyorsa sarkmadır , içi doluysa yağdır . Ağırlık antrenmanı yapıyor musun bilmiyorum ama daha fit ve güçlü bir görüntü için çok faydasını görürsün sadece kardiyo ve diyet ile hızlıca kilo vermek sarkma yapabiliyor .

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
953
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Öncelikle azmin ve iraden için seni kutlarım kardeşim . Sarkma olma ihtimali var fazlaca bir kiloyu kısa sayılabilecek bir süreçte vermişsin ,bir cilt doktoruna görünmek faydalı olabilir . Aslında sarkan bölgeyi elinle kavradığında bir doluluk gelmiyorsa sarkmadır , içi doluysa yağdır . Ağırlık antrenmanı yapıyor musun bilmiyorum ama daha fit ve güçlü bir görüntü için çok faydasını görürsün sadece kardiyo ve diyet ile hızlıca kilo vermek sarkma yapabiliyor .
Elleyince küçük küçük top gibi bilye gibi şeyler var başka bişiy yok

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Sercan GÖKALP
ilk yazdığım şeylerin aynılarını yazıp sadece açılımlarını anlıcağın dile indirgedim yoksa anlayacağın yoktu
Yanlış bir dille konuştuğunu sana söylemedikleri sürece senin bunu anlayacağın yok benden sana söylemesi

Top Bottom