Göçmen afganlı benden 1.0 önde

Oktay52

80+
Reaksiyon skoru
26
Arkadaşlar kartalda oturuyorum magaza isine girdim ve yanimda beninle ayni yasta olan sadece 1 aydir orda calisiyor olan afganli vardi lakin usta basi ve magaza sahibi beni afganliya ezdirmeye ondan emir almaya zorladi tabikide kabul etmedim bu konu artik canimi sıkıyor millet bedava isci calistiricam diye bizim askerde vatanimiz sag olsun diye kan doktugumuz ulkede elin afganlisi suriyelisi bizden degerli oluyor ve bize is yaptirmaya calisiyor balsarim boyle duzene artik cildiricam cidden basiniza boyle birsey geldimi turkiye bunun onune gecmesi lazim degilmi soyleyin dostlar bu arada o is yerinde sadece 3 gun calisabildim cunku emir verdikce bana ya onu olduresiye dovecektim yada isten cikacaktim 2 tercihi yaptim mecburen

Arkadaşlar kartalda oturuyorum magaza isine girdim ve yanimda beninle ayni yasta olan sadece 1 aydir orda calisiyor olan afganli vardi lakin usta basi ve magaza sahibi beni afganliya ezdirmeye ondan emir almaya zorladi tabikide kabul etmedim bu konu artik canimi sıkıyor millet bedava isci calistiricam diye bizim askerde vatanimiz sag olsun diye kan doktugumuz ulkede elin afganlisi suriyelisi bizden degerli oluyor ve bize is yaptirmaya calisiyor balsarim boyle duzene artik cildiricam cidden basiniza boyle birsey geldimi turkiye bunun onune gecmesi lazim degilmi soyleyin dostlar bu arada o is yerinde sadece 3 gun calisabildim cunku emir verdikce bana ya onu olduresiye dovecektim yada isten cikacaktim 2 tercihi yaptim mecburen
Sözler kifayetsiz kalıyor, diyecek bir şey bulamıyorum.

Ben yerinde olsam adamın evinin adresini Suriyelilere veririm🤣🤣 gerisi tahmin edilebilir

Sen canını sıkma ilahi adalet vardır yakında batar

Ben yerinde olsam adamın evinin adresini Suriyelilere veririm🤣🤣 gerisi tahmin edilebilir
Eleman zaten kacak dedim sen nasil geldin buraya kacarak geldim diyor nekadar oldu geleli dedim 3 ay oldu boyle bisey varmi ya hala geliyorlar sinir minir yok herhalde turkiyede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen canını sıkma ilahi adalet vardır yakında batar
Yok be be batakacak asil boyleleri kazaniyor magaza sahibin aldtinda sifir nissan var jip 4x4
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sözler kifayetsiz kalıyor, diyecek bir şey bulamıyorum.
Cidden oyle hem uzuluyorum hem sinrileniyorum karmasik duygular icindeyim hele bide karsiyi gorun gungoren topkapi falan suriyeli donerci acmis tabelada arapca yaziyor biz daha kendi dukkanimizi acamiyoruz bu ulkede galiba bu ulkede artik bize yer kalmicak gibi yazik cidden 😭

1 . 0 değildir o 3 5 falan yedik en az. Kendi ülkemizde kevgire döndük

Az kaldı dostum, sabret. Bütün ülke güzel bir restorasyondan geçecek :)

Az kaldı dostum, sabret. Bütün ülke güzel bir restorasyondan geçecek :)
İnşallah dedigin gibi olur yoksa bunlar uredikce halimiz perisan olur valla artik is bulamiyorum bizim burda yeminle bak kartalda oturuyorum her is yerinde var bi afganli veya suriyeli inailmaz ya bocek gibi uruyor elemanlar

Şikayet et

Tayyip bey kimse onlara elleyemez bizim din kardesimiz diyor pasapotu da kimligide olmasa dokunulmazlar benden bizden daha degerli saka gibi valla ya
Kardeşim yapacağın şu SGK ya gideceksin kaçak işçi çalıştırıyor diyeceksin hem kaçak diyeceksin hemde sigortasız ve benide 3 gün sigortasız çalıştırdı bide ona ezdirdi azda demogoji sana bişe verilir mi bilmiyorum ama o adam yuzbinlerce lira para cezasına çarptırılır bak bakayım jipi duruyormu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,524
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri