ses komutuylaLogitech f310 gamepad'ım var gamepad kullanmaya pek alışkın değilim klavye-mouse ile mi daha güzel olur yoksa gamepad ile mi ?
Gamepadle oynamanı şiddetle tavsiye ederim oyunun belirli bi kısmını klavyeyle sonrasında arkadaştan ödünç aldığım ds4 ile oynamıştım arada manyak oynanış deneyimi fark ediyor bir kez o titremeler daha gerçekçi hissettirmekte ayrıca zaten konsoldan pcye port olduğu için kol ile oynaman daha rahat olucaktırLogitech f310 gamepad'ım var gamepad kullanmaya pek alışkın değilim klavye-mouse ile mi daha güzel olur yoksa gamepad ile mi ?
Aslında tam tersi bi durum var normaldeKlavye ve mouse ile bitirdim. Gamepad ile oynadığımda kontrol bende değilmiş gibi hissediyorum çok rahatsız edici.
Gamepad önerimdir.Logitech f310 gamepad'ım var gamepad kullanmaya pek alışkın değilim klavye-mouse ile mi daha güzel olur yoksa gamepad ile mi ?
gamepad ile sadece fifa ve rl oynuyorum. GoW tarzı oyunlar oynayamıyorum dediğim gibi kontrol bende değilmiş gibi hissediyorum.Aslında tam tersi bi durum var normalde