God of war mi? Rdr2 mi?

theYoung

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
700
Merhabalar ben 15 tatilde olsun hafta sonları olsun oynamak için hikayeli ve güzel oyunlar arıyorum. Epicte GOW 360 a Rockstarın kendi sitesinde Rdr2 510 TL (ultimate paketi). Sizce hangisi alınır? Buarada bütçem 700 TL farklı oyunlarda önerebilirsiniz.

Hangi tarz oyun sevdiğinede bağlı eğer dolu dolu sıkılmadan savaşmalı aksiyonlu dövüşmeli oyun seviyorsan gow ama sabırlıysan oyunun akıcılığı yavaş yavaş ilerleyip seni sonradan oyunun içine çekmesini dert etmiyosan rdr 2
Ben olsam gow alırdım mitoloji ve bu tarz oyunlar daha iyi geliyo.

Merhabalar ben 15 tatilde olsun hafta sonları olsun oynamak için hikayeli ve güzel oyunlar arıyorum. Epicte GOW 360 a Rockstarın kendi sitesinde Rdr2 510 TL (ultimate paketi). Sizce hangisi alınır? Buarada bütçem 700 TL farklı oyunlarda önerebilirsiniz.
Ne tarz sevdiğine bağlı, bence gow

hocam bu oyunlara o pararalı vermeyin:D 20tlye 2 sini birden alabilirsin internette var satılıyor

Üstteki arkadaşın yorumu en mantıklısı. 3 oyunu 100 ₺ ye filan satıyorlar. Offline oynarım dersen öyle al.

RDR2 Daha uzun süre oynarsın. GOW'u hiç çıkmadan oynarsan yanlış bilmiyorsam 30 saatte bitiyordu.

Geri