xragu 80+ Gold Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 5,281 Dahası Reaksiyon skoru 3,315 Konum Dünya İsim Fenasi Kerim durmaz 20 Nisan 2021 #1 Sorum başlikta ve film ciktimi birde sinamalar kapali diye biliyorum virusten ankarada nerede gidebilirim filme
Sorum başlikta ve film ciktimi birde sinamalar kapali diye biliyorum virusten ankarada nerede gidebilirim filme
C cicibebe 80+ Silver Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3,276 Dahası Reaksiyon skoru 2,780 Konum Kocaeli İsim Enes Tutar 20 Nisan 2021 #2 BENCE izlemeye değer bir film değil. Sinemalar kapalı diye biliyorum. Netflixte yok.
E Emre11 80+ Bronze Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 781 Dahası Reaksiyon skoru 479 İsim Emre Yılmaz 20 Nisan 2021 #3 xragu yazmış: Sorum başlikta ve film ciktimi birde sinamalar kapali diye biliyorum virusten ankarada nerede gidebilirim filme Devamı için tıklayın... Çıktı internette var
xragu yazmış: Sorum başlikta ve film ciktimi birde sinamalar kapali diye biliyorum virusten ankarada nerede gidebilirim filme Devamı için tıklayın... Çıktı internette var
Cirilla 80+ Gold Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 5,493 En İyi Cevap 3 20 Nisan 2021 #4 xragu yazmış: Sorum başlikta ve film ciktimi birde sinamalar kapali diye biliyorum virusten ankarada nerede gidebilirim filme Devamı için tıklayın... netflix 'De yok bildiğim nerden izlersin bilmem ama internette çeşitli yoları var güzel bir ıps monitörde olabilecek en yüksek çözünürlükte kulaklıkla izle efektler fena hdr varsa birde tadından yenmez görsel şölen
xragu yazmış: Sorum başlikta ve film ciktimi birde sinamalar kapali diye biliyorum virusten ankarada nerede gidebilirim filme Devamı için tıklayın... netflix 'De yok bildiğim nerden izlersin bilmem ama internette çeşitli yoları var güzel bir ıps monitörde olabilecek en yüksek çözünürlükte kulaklıkla izle efektler fena hdr varsa birde tadından yenmez görsel şölen