Neler Yeni

Göğüs kafesinde şiddetli ağrı ve batma

Abdullah021

80+ Bronze
Arkadaşlar geçenlerde bu konuyu açtım fakat bu bir başka ağrıyor saat gece de oldu babam annem uyuyor doktora da gidemiyorum göğüs kafesimde şiddetli batma oluyor bilen varmı nasıl geçer teşekkürler şimdiden

Flokii

80+
Arkadaşlar geçenlerde bu konuyu açtım fakat bu bir başka ağrıyor saat gece de oldu babam annem uyuyor doktora da gidemiyorum göğüs kafesimde şiddetli batma oluyor bilen varmı nasıl geçer teşekkürler şimdiden
Her gün mü oluyor yaş kaç?

eren42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
eren ulusoy
knk gormeden bilemeyiz ama benim taa 3 4 sene olce oluştu allah korusun sende olmasın da akcıgerlere hava dolmustu geç kalmadan bence uyandır annenleri SAGLIKTAN ONEMLİ BİŞİ YOK

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Göğüs kafesine yavaş yavaş masaj yap. Bir de ağrı kesici iç. Ağrı hafiflerse yarın doktora gidin. Hala geçmiyorsa aileni uyandır birlikte doktora gidin. Sağlık çok önemli.

Avolay

80+ Gold
2-3 dakika şiddetli bat
batma ve hareket edince acı olması normal bende oluyor arada , kiloyla alakalı biraz

c0rbius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Çağan Mert Şimşek
Ailen yine uyur git uyandır. Ben bu türk milletibi hiç anlamıyorum sağlıktan önemli ne olabilir?
He belki malatya yüzündendir, o da olabilir bak :)

whiterose

80+ Bronze
bende de oluyo ama günde 20 tane sigara içiyom

Abdullah021

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2-3 dakika şiddetli bat
batma ve hareket edince acı olması normal bende oluyor arada , kiloyla alakalı biraz
Benimkide böyle ama 14 yaşındayım 50 kiloyum yaşıtlarım 70 80 hatta 90 kilo ama böyle ağrı var

Flokii

80+
knk gormeden bilemeyiz ama benim taa 3 4 sene olce oluştu allah korusun sende olmasın da akcıgerlere hava dolmustu geç kalmadan bence uyandır annenleri SAGLIKTAN ONEMLİ BİŞİ YOK
Akciğer hava dolması ne oluyor tam olarak nefes aldığımızda akciğere gitmiyor mu ben mi yanlış biliyorum aydınlatır mısınız beni?

Abdullah021

80+ Bronze
Ailen yine uyur git uyandır. Ben bu türk milletibi hiç anlamıyorum sağlıktan önemli ne olabilir?
He belki malatya yüzündendir, o da olabilir bak :)
Oda olabilir ama masaj hafif işe yaradı gibi azaldı

Excator23cm

80+ Gold
Sağlıtan önemli bir şey yok bu ssatte ulaşım var mı pek bilmem sizin ora ağrı kesici varsa için olmazsa ambulansıda arayabilirsiniz.

Avolay

80+ Gold
Benimkide böyle ama 14 yaşındayım 50 kiloyum yaşıtlarım 70 80 hatta 90 kilo ama böyle ağrı var
Aynı olay bende de o yaşta başladı çevrende az çok herkese oluyordur zaman zaman , damar damar üstüne binmesi gibi bir şey sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,725
Üyeler
164,556
Son üye
hellinszzz23
Top Bottom