GOİT Global yazılım sitesini bilen var mı?

furkanwq2

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhaba,

Yazılım ve kendimi geliştirmek istedim bi arkadaşım söyledi oda yazılım kursunu satın almadı pek çok forumlara baktım hiç bi bilgi yok ve kurs veren yer kurs sonu iş garanti veriyor pek güvenemedim 8-9 aylık offline kursa alacam bunu karşlığında 48 bin tl teklif ettiler indirim var dediler ve bu kurs sonunda anlaşmalı şirketlerde işe girmemiz de yardımıcı olacaklarmış pek bilemedim hiç duyan var mı yardımıcı olup beni aydınlatırm mı?

Merhaba,

Yazılım ve kendimi geliştirmek istedim bi arkadaşım söyledi oda yazılım kursunu satın almadı pek çok forumlara baktım hiç bi bilgi yok ve kurs veren yer kurs sonu iş garanti veriyor pek güvenemedim 8-9 aylık offline kursa alacam bunu karşlığında 48 bin tl teklif ettiler indirim var dediler ve bu kurs sonunda anlaşmalı şirketlerde işe girmemiz de yardımıcı olacaklarmış pek bilemedim hiç duyan var mı yardımıcı olup beni aydınlatırm mı?
Hocam bir şeylee bulursanız benide etiketler isiniz

Üniversiteyi kazanmış ve ardından 4 sene okumuş insanların öğrendiklerini bir kaç ay video izleyerek öğrenebileceğinize gerçekten inanıyor musunuz?

Onların bile işleri garanti değil.

Üstün zekâlı değilseniz, unutun böyle masalları. Bir de 48.000 Lira vereceksiniz. Kim itiraf eder bu kadar kerizlendiğini.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,342
Üyeler
183,100
Son üye
Ax9ghcz
Geri