Neler Yeni

Good Pizza Great Pizza hatası

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hasan
Arkadaşlar good pizza great pizza oyununu internetten indirdim(steamden değil) oyun açılınca monitörüm sinyal yok hatası veriyor nasıl çözerim aydınlatabilir misiniz ?

Lrkende

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mehmet Gündoğdu
Arkadaşlar good pizza great pizza oyununu internetten indirdim(steamden değil) oyun açılınca monitörüm sinyal yok hatası veriyor nasıl çözerim aydınlatabilir misiniz ?
Sinyal yok hatası monitörünüzün desteklemediği bir çözünürlükte oyunun açılmasıdır. Oyununuz internetten indirilmiş olduğundan dolayı Steam dan kurmanız gibi olmuyor. Crackin çözünürlüğünde olmuş oluyor. 2 çözüm bilmekteyim. 1.si televizyonunuz yüksek çözünürlükleri destekliyorsa bilgisayarınızı televizyona bağlayıp oyunu açmayı deneyebilirsiniz. Daha sonrada monitörünüzün çözünürlüğüne ayarlarsınız oyunu. Monitörünüzün çözünürlüğüne PC monitöre bağlıyken masaüstüne sağ tıklayıp görüntü ayarlarından bakabilirsiniz. 2.çözüm ise oyunun config dosyası gibi bir ayar dosyasını bulup çözünürlüğü dosyalardan değiştirmektir. Bu konuda sürekli sorunlar yaşadığımdan dolayı artık ne olduğunu öğrenebildim :D.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Korsana destek yok.

Pa`sa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yunus Oğuzhan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım ve Programlama
Instagram
beklehem
Steam
https://steamcommunity.com/id/pasastrafer
Discord
pasa.dll#2357
Hortlatma şu konulari yaw bak şu tarihlerep
usta bende bunu sevmiyorum sanki hayatında hiç korsan oynamamış gibi yapıp korsana yardım yok demeleri beni çıldıryor hacı korsan oynamak normal paran yoksa korsan oynarsın ama paran olunca cok sevdiysen parasını verirsin yani ne alaka şimdi korsana yardım yok diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hortlatma şu konulari yaw bak şu tarihlerep
oyunu korsan indirip aynı başlıgı açıp sövesim varda işte burası medeniyet o yüzden susuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,832
Üyeler
166,089
Son üye
Yigıdoo02
Top Bottom